Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 13:41:34
|
|
|
|
Filadendronka
|
Za sada nista. Razmisljam. Mozda krompirice, nismo odavno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 14:00:07
|
|
|
|
jess021
|
Na jucerasnji slatki kupus, dodaci krompir pire, a kasnije cu knedle sa sljivama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 15:11:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Napravila sam energetske kuglice sa urmama i kokosom. Za rucak je bio pomfrit i crvene paprike. Sve iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 15:23:13
|
|
|
|
gocic
|
Upravo pecem bakin kolac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 15:25:12
|
|
|
|
mikica88
|
Moze neki kolacic,smrzla sam se danas?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 16:26:14
|
|
|
|
betibupbg
|
I pomfrit iz rerne?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 17:11:58
|
|
|
|
branki*
|
ja isto pravim iskljucivo pomfrit iskljucivo u rerni,tako sam ovde naucila ovde i tako pravim. danas pilece belo pohovano.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 17:20:13
|
|
|
|
mikica88
|
A kako u rerni? Bude isto hrskav? Na pek papiru?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 17:30:16
|
|
|
|
jess021
|
Na pek papir, nauljim i posolim. Hocu da uzmem i onaj kalup za krofne iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 17:31:38
|
|
|
|
mikica88
|
Hvala, probacu , nisam pravila u rerni.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.9.2020 21:52:55
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Supa, zapeceno testo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 7:39:01
|
|
|
|
jess021
|
Danas cu pilecu supu, pohovano belo, pomfrit i neko kolac, ali ne znam jos koji
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 13:24:12
|
|
|
|
mikica88
|
Pravila tzaziki salatu, taman kad muz dodje da bude lepa i hladna Uzela snicle pa cu ih spremiti.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 13:26:46
|
|
|
|
jess021
|
Ja se razmisljam da zamesim one Anine kiflice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 13:31:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, nećeš pogrešiti :D Ja danas nemam ručak. Dete jede makarone sa sirom a mm i ja ćemo lovački - ko šta nađe.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 13:39:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci pogacice sa cvarcima za uzinu. Za rucak boranija sa junecim mesom. Opet traze energetske kuglice, pa cu da pravim. Za veceru palacinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 13:54:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Gde ima recept za Anine kiflice?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 13:55:42
|
|
|
|
mikica88
|
U C kuhinji
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 15:27:39
|
|
|
|
jess021
|
Evo ih u rerni, a pravila sam i sos od tikvica. Toliko od mene za danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 16:22:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Gde ima recept za Anine kiflice? Malo sam modifikovala recept od tada :D
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 17:09:06
|
|
|
|
pari
|
Ja sam pastu sa pavlakom i sirom i keksice koji su super ispali (ulupala sam 2 belanca, dodala sitno mlevene bademe, kakao, malo ovsenih pahuljica, 3 kasike secera i sitne cokoladice i pekla na 170 jedno 15min).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.10.2020 17:16:23
|
|
|
|
mikica88
|
Pari ja sam gledale recept za neke keksice na tom principu, jaja , nutela, brasno valjda, samo nemam taj kalup, super kolacici.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.10.2020 15:02:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas domaća supica, musaka, popelo mi se dete na glavu tražeći je. Salata od pečenih paprika. Ako budem imala vremena a i snage, možda zamesim nešto ili zamutim palačinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.10.2020 15:35:09
|
|
|
|
jess021
|
Domaća supa, pasta sa piletinom i tikvicama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.10.2020 15:53:21
|
|
|
|
mikica88
|
Pica pita, supa i salata.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?