Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.6.2020 21:30:41
|
|
|
|
branki*
|
Supa od juče. Pomfrit iz rerne.juneće pljeskavice.salata.sve brzinski jer sam došla iz skole u pola 3 skoro. Sutra cu boraniju za 2 dana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 7:29:22
|
|
|
|
gagane
|
Danas ce rostilj i salata , pravim i neke orasnice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 7:41:38
|
|
|
|
jess021
|
Supa, pohovano belo, krompir sa povrcem u rerni. Desert neki keksici kao vanilice, za veceru strudla sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 9:04:24
|
|
|
|
emicaa
|
Za rucak paprike punjene krompirom, za Davida riza sa spinatom.Mislim da ce biti dovoljno i za veceru
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 9:07:57
|
|
|
|
jess021
|
Emice, kako pravis rižu sa spanacem? Mi cemo za dorucak strudlu od juce, za rucak supa, ustipke od mlevenog mesa, pirinac. Mozda bude i neki kolac, videcu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 9:14:46
|
|
|
|
emicaa
|
Jess,riz za rizoto na ulju przim mozda minutu pa dodam vodu i kuvam.Kad je upola kuvano dodam kocku zaledjenog spinata,dodam vegetu i maaalo bibera.Kad je gotovo jos malo dodam ribanog parmezana i bijelig luka i to je to.Cesto mu spremim i bez luka i sira,jede i tako
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 12:57:32
|
|
|
|
jess021
|
Hvala. Ne znam da kod nas imaju kocke spanaca, a onaj Frikomov mi se nije dopao.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 13:12:43
|
|
|
|
branki*
|
ja spremam slicno kao emica,identicno,kada pravim sa rizom,mada na isti nacin spremam i sa krompirom.meni je frikom ok skroz.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 13:13:49
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ma mozda moze i svjezi ako imas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.6.2020 15:14:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Grasak, kukuruz secerac, pileci bataci sa krompirom iz rerne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.6.2020 7:15:32
|
|
|
|
bikicaV
|
Kupus i piletinu , krem sir i beli luk.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.6.2020 8:21:34
|
|
|
|
jess021
|
Juce za dorucak krofne, rucak corba od celera i krompora, nasuvo sa krompirom i sataras. Za desert keks.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.6.2020 8:42:59
|
|
|
|
bikicaV
|
Pohovala palacinke sa mesom, nisam to odavno spremala . Sad cu grcku salatu za prilog.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.6.2020 15:33:24
|
|
|
|
branki*
|
pilav i domaca supa,mesana salata,sinoc napravila i sutlijas koji ne podnosim,ali ga mm obozava.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.6.2020 16:50:26
|
|
|
|
jabudic
|
Pašta na brzinu, djeci karbonare, nama posna sa tunjevinom, pelatom i maslinama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.6.2020 18:01:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Par dana nisam kuvala na odmoru i bas je prijalo. Evo vec sad smisljam sta da kuvam. Moram nesto u rerni jer nam se pokvarila ploca (pisacu u tsmi). Izvadih mleveno meso da se odmrzne pa cu punjene tikvice i to za dva dana. Veceras cu da probam onaj kolac sa visnjama ali u obliki mafina, da vidim kako ce devojke reagovati, znam da sva deca vole taj kolac a ja ga ne pravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.6.2020 22:35:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Rucak sam imala. Za veceru gibanica, napravih i ciz kejk sa malinama i ribizlama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.6.2020 23:11:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Opa mama jo, osladio ti se ciz 🙂
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.6.2020 23:19:24
|
|
|
|
bikicaV
|
Ko moze da mu odoli, kremasto zadovoljstvo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.6.2020 23:23:21
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Opa mama jo, osladio ti se ciz 🙂 Ju, pa da sam znala da umem da ga spremim odavno ne bih nijedan drugi slatkis pravila. Odlican kolac, a i jednostavan za napraviti.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.6.2020 23:29:09
|
|
|
|
bikicaV
|
Jednostavan i osvezavajuc uz omiljeno voce i plazmu nema greske.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.6.2020 6:16:06
|
|
|
|
gagane
|
Przenice i jogurt, posle musaka sa tikvicama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.6.2020 13:00:57
|
|
|
|
branki*
|
pasulj sa suvim kostima,sad stavila,mada sam ga potopila prethodno,vajda ce biti gotov do 4. imam i kolac,imala gotove neke kore i napravil fil od mleka,pudinga i margarina,odozgo cokolada i to je to.mada,ne volim te gotove kore nikako,nijedne mi se ne svidjaju,ne znam ni zasto sam ih uzela..,.u stvari,da,bile su na popustu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.6.2020 13:07:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki Ja imam malo musake od juče, barem za dete. Planirala sam supu da skuvam ali dok sam se okrenula već je 1 sat, sad mi je kasno. Možda nam zamutim proju. Jedu mi se kiflice joooj. Nezgodno mi je da ih mesim ovako, bez kuhinje. Svaki čas trčim u kupatilo da perem ruke.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.6.2020 14:12:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo kod mame na rucku. Domaca supa, kolenica sa povrcem i salata za rucak. Trenutno aktuelne visnje tako da je kolac sa visnjama. I pogacice je napravila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesom i jogurtomRingerajin kuvar: vikiveki
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
lepse pisuljicaSintija (
38%)
Silvija (
62%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!