Didy -> RE: Letovanje 2020. (14.12.2019 23:23:15)
|
IZVORNA PORUKA: Slavkic Da li je neko bio na Kasandri kako je tamo Meni se leva obala Kasandre uopšte ne dopada. Pefkohori, Hanioti, Polihrono - to mi je sve kao Olimpska regija - vašar, gužva, klasična turistička mesta s tezgama i luna-parkom,voda nedovoljno čista za moj ukus. Kalitea je možda malko drugačija, ali mi se ni ona ne sviđa. Od svih mesta na toj strani Kasandre jedino bi eventualno Afitos prošao da ima lepše i uređenije plaže. Druga obala (desna) mi se dopala. Skroz je druga koncepcija letovanja. Nikada neću zaboraviti dan proveden na rtu Posidi, gde imaš osećaj da si sam na kraju sveta i gde je voda beskrajno čista i savršeno je za ronjenje. Deo između Sitonije i Kasandre (kopneni) nam se isto nije dopao, voda je nekako bila kao bara, nije imala onu savršenu čistoću i prozirnost. Isto mogu reći i za onaj potez Stavros, Asprovalta... Jednom smo svratili dok smo se vraćali sa Tasosa. Krenuli u 9h ujutro s Tasosa i oko 11h upeklo i mi svratimo da se osvežimo malo u Asprovaltu. Mm se gadilo da uđe u vodu. Plivala neka prljavština, voda neku čudnu zelenu boju ima. Možda nam je samo posle dve nedelje na Tasosu bilo neprihvatljivo, ne znam... Ali znam da tamo nikad ne bih otišla. Doduše, moguće je i da smo prezahtevni - mi smo letos i Lefkadi našli zamerku. 🤔Ove godine nemamo ideju gde bismo... Razmatramo svašta... Ja sam htela na Elafonisos, ali mm je predaleko da vozi, kategorički odbija.Druga opcija mi je Krit. Ima li neko preporuku za smeštaj?
|
|
|
|