Didy
|
Iju, kakva potera! 😁Vratili smo se preksinoć. Tamo nešto nisam ni gledala mobilni, malo uveče i ujutro, baš smo se isključili iz svega. Prezadovoljni smo, po meni su Turci izmislili turizam. Mnogo su ljubazni i hoće da ti ugode, ali sve s merom i sa osmehom.Hrana je bila savršena. Ima sto čuda da se jede, nema šanse da ne nađete nešto na švedskom stolu. Ponela sam jednu duplu plazmu i vratila je. Celog dana od 7 ujutro do 1h noću ima da se jede i pije i sve je vrlo raznovrsno, što se toga tiče, nema brige. Meni se više sviđa nego hrana u Grčkoj i u Tunisu, nekako mi je najuniverzalnija. Ima i turskih specijaliteta, ja sam probala ponešto.Hamam i spa i masaža su ludilo. Ko ide u Tursku, obavezno nek sebi udovolji ako voli ovakve stvari. Mi volimo do kasno da ostanemo na plaži - do zalaska sunca i duže. Posle večere smo išli na večernji šou koji je bio odličan, do sad najbolji, kvalitetan stvarno. Na drugom mestu je bila živa svirka pored bazena, pa smo malo i tu sedeli, pili koktele i uživali. Pošto rano ustajemo i idemo na plažu, nama te večernje zanimacija kratko traju, najkasnije u 23h deca spavaju. Dunja, moja deca su velika, mislim da Stefan već plaća punu cenu kao odrasli, na Sofiju možda tek neki mali popust imamo. Nama su, u stvari, najskuplje 4 pune avionske karte. Nas bi i onaj Krit avionom bez hrane o kojem smo pričale izašao malko jeftinije nego Turska. I Grci su bezobrazno digli cene. Mm i ja smo išli na Tasos 2008. i platili apartman u julu 33 evra po danu, tačno se sećam. Sad nema šanse ništa slično da nađemo, recimo da su duplo skuplje cene. U svakom slučaju, deca su mnogo više uživala od nas u svemu ovome, naš koncept letovanja je skroz drugačiji, kao što sam rekla, ali hotelsku uslugu i sadržaje nikad bolje nismo imali.