Didy -> RE: Letovanje 2020. (11.7.2020 18:21:58)
|
Mi smo trebali 16. jula uveče u Grčku da krenemo. Kao čekam da otvore granice, ali što bliže, sve više sumnjam da će se to desiti. Takođe ako bude obavezno testiranje uslov, nešto mi se ne cima i ne daje 200 dodatnih evra za to. Poluluda sam već danima, ne znam šta da radim. Juče i prekjuče sam gledala hrvatsko primorje i već dogovorim da nam iz hotela pošalju vaučer, Hrvatska uvede juče popodne obavezan PCR test ili dvonedeljni karantin. Od sinoć gledam Tursku. Nepopravljiva sam, znam, ali ja bih sad pošto-poto da idemo jer moj muž ima godišnji od 17. jula, uzeo je dve nedelje i to je to, ako sad ne idemo, do sledećeg leta ništa. Ne ide mi se u banje, na planine, tamo mogu otići na produženi vikend kad god hoću u toku godine.Kaže moj muž da za taj novac koji bismo na moru potrošili kupimo čamac i motor i da ostanemo u našem gradu da se kupamo i vozamo po Dunavu, jedemo na čardama i tako provedemo dve nedelje. Ipak, meni to nije odmor kad ću se vratiti opet kući da spavam. Evo, ne znam, poluluda sam...Ako je neko bio u Turskoj i ima neku preporuku, bila bih zahvalna, jer nikad nismo bili, pa pipam po mraku bukvalno, a ostalo nam je još par dana da odlučimo.
|
|
|
|