|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2020.
27.6.2020 16:23:09   
Maraj
Ma gledala ja Peloponez hoteli pp izglwdaju extra, a jeftiniji nego sever Grcke. Al meni dalek put do tamo. Sta znam,mozda nekad i prelomim da odemo do tamo.
70e nije mnogo za vas sestoro, to je nesto vise od 10e po osobi dan. Kud ces jeftinije user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 801
30.6.2020 6:20:55   
bikicaV
Maraj, to je povoljno.
Ja resila jok more ove god. Banja da, sad ima i neka varijanta za planinu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 802
30.6.2020 6:28:09   
MasnaMasnica
Maraj da, ali juni mesec😉. To sto si ti gledala  je verovatno u sezoni. Pa ti taj deo Grcke bude skuplji  ili ti se cini da je skupli nego Peloponez .Sve u svemu nam je divno.  Treci dan smo u Atini , apartman u centru kod Nemacke ambasade. Sve preporuke .

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu bikicaV)
Direktna veza do poruke: 803
30.6.2020 6:31:33   
bikicaV
Masnice, hvala na preporukama.

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 804
30.6.2020 8:47:11   
mama Jo
Cek, Masnice, jeste vi bili u apartmanu ili hotelu na Peloponezu?

,,Carpe diem"

(odgovor članu bikicaV)
Direktna veza do poruke: 805
30.6.2020 17:00:07   
vonavoj
Masnica je bila u san snova apartmanima..svaka ti cas_t kako nadjes! 

Joj,ima sanse da cemo se osoliti ove godine,da odemo na 5 dana u Hr kod sestre.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 806
30.6.2020 20:28:09   
dunja RR
Ja zivkala par domaćinstava, na selu, sa bazenima, sve što mi se dopalo, puno, krcato, do septembra. Htedoh da imam neku rezervu ako ne odemo u banju, ili da odemo još negde pored banje, ali ne znam ni kako da uglavim, jer idemo u Bosnu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 807
1.7.2020 14:36:06   
nata11
Sad gledala reportazu na Euron o gradjanima nonEU i letovanju. Bukvalno mogu sa nama kako im se prohte. Danas jedno, sutra moze biti drugo resenje. Grcka i Portugalija se najvise bunile ali su saglasni da se EU mora zastiti (od nas :).)

Iskreno ja bih isla preko Evzonija ali mm nije za. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 808
1.7.2020 14:42:39   
ivaMark
dunja, mozete da organizujete letovanje i u Bosni, taman ustedis vreme za putovanje..kad ste vec tamo.. 😎

Mi nemam pojma gde cemo, nigde mi se je ide preko granice iskreno, cas ovako...cas onako...da me ceka izolacija u sred leta u stanu, nije mi bas do toga...polako pa cemo ovde da obilazimo sta ima a ima dosta toga.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 809
1.7.2020 14:45:13   
Ana RR
Evzoni je ponovo zatvoren za nas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 810
1.7.2020 14:46:06   
dunja RR
Joj Iva, bi da Bosna ima smeštanih kapaciteta, imaju najlepšu prirodu, ali su tanki sa turizmom, bar ovaj kraj gde mi idemo. Tu je popularan rafting, ali nije mi sad za decu, dok su mali ..

Ti si beše u Slo? Moje kolege iz Slo i moj nabolji drugar iz srednje, koji živi u Ljubljani, svi su otišli sada u HR na more, plaše se da posle ne zatvore, pa sada dok još mogu ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 811
1.7.2020 14:47:19   
physio70
Evzoni otvoren pa opet zatvoren.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 812
1.7.2020 14:55:19   
ivaMark
Da, da u Slo smo...blizu Ljubljane dvadeset_ak km. Hrvatsku svakog dana pominju kao moguceg clana za crvenu zonu, 40 obolelih na 100000 to im je kao granica...za sada karantin nije potreban iz Hr ali je sve na staklenim nogama. 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 813
1.7.2020 15:05:49   
dunja RR
Muka mi je više od ovog virusa, MUKA.
Išlo mi se na more, ali sada nemam hraborsti.
Ide mi se u Bosnu da svekar vidi Milicu, još je nije video, i nadam se da ćemo otići. Sve zavisi od mojih obaveza, poslovnih, prviatnih, zatrpana sam, mama mi nije dobro, više ne znam ni šta da radimo sa njom, jer kuka a ne želi sama sebi da pomogne, da se potrudi.

A sanjam o moru, i o Bosni, da ne moram posle u karantin.

Prokleti virus.
Odo' u off, ali letovanje mi je u mislima ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 814
1.7.2020 15:38:51   
bebilule
Iva, a Portorož, Kopar? Jesam davno bila, ali prvi grad mi se svidio.
Dunja, jesu mali za rafting. Imap varijantu Tjentišta pa se raspitaj. To ti je kod Foče. Renovirali su nešto hotel mladost, ali ne znam kako i koliko. Tu se ima svašta lijepo vidjeti. Imam i to u planu za ovo ljeto. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 815
1.7.2020 18:52:35   
dunja RR
Bebi, to mi je palo bilo na pamet da znaš. Ajd ako se odlučimo, javim ti, da se nađemo.
I gore na Brione ćemo, na Ćehotini iznad Foče ali to je redovnoveć, ali malo, samo za jednodnevni izlet. Ranije sam i plivala tamo ali mislim da više nema te mini plaže.

Ja kada me ne mrzi, kada smo u Foči, odem i do Trebinja, možda se nakanim sada, ili za Mostar kod strica mm. A onda kada smo već u Mostaru, glupo ne otići za Dubrovnik (koji poznajem super, iz detinjstva), i onda ne odemo nikad za taj Mostar, da ne padamo na morska iskušenja user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 1.7.2020 18:53:12 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 816
2.7.2020 7:30:51   
bebilule
Dunja, u Trebinju imate dobar aqua park, Grad sunca mislim da se zove. A na Tjentištu bazen koji stalno puni Sutjeska. Ja Mostar ne bih zaobišla 😁

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 817
4.7.2020 6:26:30   
branki*
Gle koja situacija sad.. ajde ,stisni,pa rizikuj.nine to više ni -stisni petlju,nego bukvalno se kockaj.kako ces proći. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 818
4.7.2020 19:48:38   
Bebana17
Da se javim i pozdravim vas iz Grcke. Mi smo tu od 28.juna, nikad lepsi odmor nismo imali. Toliko dobrodoslice, ljubaznosti odavno nismo oset_ili nigde. Granice smo prolazili za pet minuta, niko nas nista nije pitao. U prodavnicama jedino muz i ja nosimo maske. Deca uzivaju u cistom prekrasnom moru i pesku, a bome i mi stariji :). Ako sam mogla ja da se uputim u Grcku sa cetvoro male dece, moze svako. Sve je samo stvar percepcije. Ja se pazim i ovde i u Bg, ali kako vidim u vestima ovde je mnogo bezbednije biti nego u Srbiji. Ja nisam htela da odustanem od uplacenog letovanja, a ni muz. Tako nas dvoje vidimo stvari, uredu je i kad se neko boji pa nece da putuje. Mene bi od Grcke odvratilo jedino ne daj Boze rat ili necija bolest. 

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 819
4.7.2020 19:56:28   
Maraj
Divno bebana. Gde ste, u kom delu Grcke?

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 820
4.7.2020 19:59:45   
mama Jo
Super bebana, nadam se da ce svi tako proci kao i vi.
Gde ste, je l' ima guzve na plazi?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 821
4.7.2020 20:05:46   
Bebana17
Ima ljudi, ali ni blizu da je puna plaza. Mi smo u Nea Peramosu, idemo svaki dan na Amolofi plazu koja je idealna za malu decu, klinci mi uzivaju. Recimo od cetiri reda koji bi mogli da se naprave na plazi prva dva imaju poset_ioce, svaki suncobranje na minimum sest sedam metara udaljenosti jedan od drugog, a plaza je velika.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 822
4.7.2020 20:08:15   
Bebana17
Nekad bude i praznije. Lokalna plaza u mestu je jos slabije posecena (uzana je), nema ljudi, tek ponegde sa suncobranom ima Grka. Svi idu na Amolofi. A more je prekrasno, i u mestu i Amolofi.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 823
4.7.2020 20:09:30   
Bebana17
Mesto je na 14 km od Kavale. Gledam u Tasos sa terase :)

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 824
4.7.2020 20:51:20   
mama Jo
Divno bebana, samo uzivajte i da vam tsko bude sve vreme ❤️

,,Carpe diem"

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here