Didy -> RE: Letovanje 2020. (18.1.2020 15:08:12)
|
Jess, imam ja preporuku za Tasos, direktan kontakt i cenovnik za ovu godinu mi poslali vlasnici pošto smo dva puta tamo bili i opet ćemo kad budemo na Tasos išli. Poslaću ti u inboks cenovnik ako te zanima. Mesto je Skala Sotiros, smeštaj je Chrissi Studios, nađi na fb, na sajtu su im stare slike,renovirali su pre dve godine. Besprekorno čisto, imaš i veš mašinu koju možeš da koristiš, što mi je super jer npr. ne moram nositi duple peškire za plažu, već ih operem svaka tri dana. Smeštaj je na dva koraka od plaže. Mm ujutro ode kupi svežu oradu u obližnjem mestu, ispeče je na roštilju u dvorištu i samo nas vikne, mi dođemo s plaže, ručamo i vratimo se na plažu. Meni je to savršen odmor. Da nigde ne mrdnete s te plaže, biće vam super. Lepo je mestašce, plaža je divna. Izguglaj malo. Potos i Limenariju zaobilazimo u širokom luku. Prevelika gužva za moj ukus, plaže loše. Iznerviram se samo kad treba autom da prođem kroz onaj haos kad idemo u obilazak ostrva. Limenas mi je ok da prošetaš uveče (15 km je od Skale Sotiros) i odemo jednom-dva puta za celo letovanje. Nikada tamo ne bih bila smeštena. Obavezno idite u obilazak ostrva! Možete ga za jedan dan okružiti, 90-tak km ima pun krug. Sve što te dalje zanima, pitaj. Mi smo odustali od Krita za ovo leto. Uplatili smo Elafonisos. Malo ostrvo, celo ima 19km2. Do njega imamo 1600 km autom.[sm=smiley29.gif] Videćemo kako će proći ta avantura, pa onda sledeće godine do Krita autom. Ko je lud, ne budi mu drug. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|