RE: NovembaRRska kafana (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bubulence -> RE: NovembaRRska kafana (20.11.2019 23:21:08)

Dobro vece, vidim bice deda mrazica u NS, bas mi je drago!

Moji svi spavaju, ja legla ali nece san na oci... 

bubulence -> RE: NovembaRRska kafana (20.11.2019 23:23:19)

IZVORNA PORUKA: malena39

Evo i ovdje da se javim...mozda se neko i sjeca kad sam se javljala prije...nekad dok je i suzi kju bila tu, jabudic, unina mama....uglavnom vas citam ne stignem da kuckam....potrudicu se ;)Htjedoh samo da mahnem Branki, ja zivim u Bijeljini pa dobrodosla...pozdrav svim zenicama divne ste

Aaa one su se penzionisale, ostale smo samo mi mlade😂. Salim se naravno! I ja sam kuckala u to vreme ali te se ne secam... Vrv nismo pisale u istim temama. 

MasnaMasnica -> RE: NovembaRRska kafana (20.11.2019 23:27:12)

Malena mase ti Unina mama samo sa drugim nicom sada je Unina, Norina i Dusanova.🤗❤😘😘😘 Ljubim vas.

emicaa -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 8:54:31)

Dobro jutro zene drage.

Flamingos ne zamjeti ali imamo temu gdje de hvalimo djecom,ne moramo u svakoj temi.Ivanka nadam se da ce neko odreagovati,koji je to bezobrazluk.Branki koliko ostajete?Bubi imas ti pametnija posla od spavanja 😂

Mirko Svirko -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 9:37:33)

Dobro jutro mame.. Srecna slava, svima koji slave.Lep provod onima koji idu na slavu. 
Ja pijem kafu, mali pije mleko... Pa voli, nek izvoli ☕

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 10:14:14)

Dobro jutro! Srecna slava svima koji slave Arandjelovdan!

mama Jo -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 14:17:25)

Mame koje slave srecna slava, moze kafa 😊

bubulence -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 14:59:42)

I od mene srecna slava!

Moze kafica , mi smo rucale, sada se jedna igra, druga radi domaci, bebac spava

flamingos -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 18:18:54)

Hajde na kaficu,ja kuvam.Dođosmo sa slave,dete piše domaći.Emice,u redu,poštovaću teme.

malena39 -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 22:17:51)

Masnice masem i ja vama. Ispratila sam da si dosla do magicnog broja 3, ja i s ovim jednim tesko mogu da se izborim. Ljubi djecicu.Ostalim mamama pozdrav 

mama Jo -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 22:20:30)

Pozdrav malena, prikljuci nam se cesce, super je zabava ovde na RR.
Mame, spavate li?

flamingos -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 22:34:58)

Mama Jo,ne spavamo,gledamo crtani😁A ti?

suzi kju -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 22:52:40)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: malena39

Evo i ovdje da se javim...mozda se neko i sjeca kad sam se javljala prije...nekad dok je i suzi kju bila tu, jabudic, unina mama....uglavnom vas citam ne stignem da kuckam....potrudicu se ;)Htjedoh samo da mahnem Branki, ja zivim u Bijeljini pa dobrodosla...pozdrav svim zenicama divne ste

Aaa one su se penzionisale, ostale smo samo mi mlade😂. Salim se naravno! I ja sam kuckala u to vreme ali te se ne secam... Vrv nismo pisale u istim temama. 

Hahahah moze se i reci da sam se penzionisala. Malena ja te se sećam, eto slučajnosti da sr i ka danas ulogujem. Bas mi je zao sto ne provodim ovde vise vremenom ali bas me stizem iako mi je organizacija dobra, bas steta. Vidim po poslednjim stranicama da nema ivane, sta je sa njom. Emice, Sanja, Branki, Jess,, Masnice, Ljiso i ostale mame, grliša! 

branki* -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:01:53)

grlisa,suzi kju i za tebeee!
malena,draga,moje je selo malo jedno,ti vrv znas ,posto si odatle,selo gradac.moje najlepse.
svasta danas uradih,a najvise po radnjama,sta cu da uzmem,da spakujem decu,dve presvlake i dosta.sebi ne nosim nista,ima dronjaka koliko volja,obrni okreni ,opet ispade jedna puna putna torba.
emice,ostajemo do utorka.ne mogu vise,moram da radim.
oprala kosu i da privirim ovde.sta vi radite?

bubulence -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:06:22)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Pozdrav malena, prikljuci nam se cesce, super je zabava ovde na RR.
Mame, spavate li?

Sjajna zabava, moramo otvoriti temu ''koga je upoznala mama jo'' 😂. Suzi salila sam se za penzionisanje, nadam se da se ne ljutis... Tu sam najpre mislila na moju priju jabudicu, ali nagovoricu je da ostane trudna po cetvrti put pa da se vrati na rr😁

branki* -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:08:37)

bubi,a sto-koga je upoznala mamo jo?nisam u toku[sm=smiley1.gif]
da,jabudic,crnogorka nasa lepa[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:10:10)

Naravno da se ne ljutim 😁😁

I ja sam se aktivirala na forumu kada je bila jabudic, jess, maraj, voci , ne secam se jos ko je bio, zapravo ne secam se nickova ali imam nekoliko mama na društvenim mrežama. 

bubulence -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:10:36)

Eno u temi o deda mrazu... Sve nas je upoznala a nikoga se ne seca... Ali joj je oprosteno jer je bila 9.mesec trudnoce

bubulence -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:12:02)

Cekaj suzi, jesi mi ti na instagramu? 

bubulence -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:13:10)

Znam da sam pitala emicu ili ivanu ko mi je poslao zahtev a one su rekle da je sa rr. Zaboravila sam nick na rr. A ja prihvatam sve odavde pa sam prihvatila i to 😁❤️ 

suzi kju -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:13:24)

Haha ne znam 😂

bubulence -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:15:40)

Ahahah jel ti imas 2 devojcice? Bliznakinje? 

branki* -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:16:08)

bila je super ekipa..ja skoro citala postove kad sam trudna bila sa bokom,kao dnevnik da sam vodila ovde,bas mi je bio lep osecaj..

suzi kju -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:20:13)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ahahah jel ti imas 2 devojcice? Bliznakinje? 

Imam haha SAD sam listala insta, vivern, ada, jelena, less, to je stara ekipa, tadasnja. Bas druzenje ☺️

Ana RR -> RE: NovembaRRska kafana (21.11.2019 23:28:18)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Naravno da se ne ljutim 😁😁

I ja sam se aktivirala na forumu kada je bila jabudic, jess, maraj, voci , ne secam se jos ko je bio, zapravo ne secam se nickova ali imam nekoliko mama na društvenim mrežama. 

Nedostajeş 🥰

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>