bebilule -> RE: Razgovori mama 11/19 (28.11.2019 10:53:07)
|
I ja sam sva ošamućena. Bili smo na nekoj radionici u vrtiću. Bilo je za roditelje, ali sam ja povela i M. Lijepo je bilo, pogotovo što je u hamanitarne svrhe. Zaspala sa M i onda budna već u 4, fakat starim. Posle sam prespala za posao naravno. Počeću kao moja mama, popijem kafu, usisam i napravim ručak do 7 ujutru. [sm=smiley36.gif] Pari, iako je normalno, ljudski i razumljivo, ja ne volim sebe kada "pucam po šavovima" i iskalim bijes na prvom ko naiđe. Hajde kada nekom na poslu ili u društvu kažem "sikter", to mi prija. Što sam starija prija mi sve više. Ali ne volim kada ne mogu da se iskontrolišem pred M. Zato se trudim i uglavnom uspijevam. Pri tome ne mislim samo na povišen ton, već i na nervozanje. Ima jedna sjajna knjiga do koje pokušavam doći, "Budizam za majke". Ubijeđena sam da se može još dosta toga kanalisati. Isto tako sam primijetila da kada krenem, kada se zapalim, a uspijem okrenuti glavu i izbrojati do 10, moja reakcija je bolja, zdravija i učinkovitija. I generalno, M puno bolje reaguje na lijepu riječ, nego na povišen ton, a vjerujem i većina djece. Ali, da prostiš, ne može uvijek. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|