Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 11/19 (8.11.2019 8:43:06)
|
IZVORNA PORUKA: pari Meni se M bio probudio malopre,place,ustao...ja mislila nesto nije u redu, drmam ga,pitam sta je...on samo place...otisli u wc,on se upiskio stojeci,ja i dalje pitam sta je,on nesto mrlja...otisli u krevet,legli, zaspao... Izgleda da je sanjao a ja nisam shvatila... Krklja dok spava, kasljuca... A ja ne spavam... Pari, nemoj da ga budis kad bude imao takvu epizodu opet. Kod moje Ive ne to pocelo dad je imala bas bas visoku temp proslog februara. Probudi se, nekad proset_a po kuci, bunca i prica svasta. Mi probali da je budimo ali smo shvatiki da ne treba. Samo u tisini ga odvedi u wc i vrati u krevet. Lezi sa njim i to je to. Brze se smire tako. Nadam se da vam se nece ponoviti. Ivi se ponavlja svaki put kad ima visoku temp i kad joj nesto fali. Npr pre mesecak dana je jednom povrstila uvece i krenula da prica svasta iako je kao budna. Tek posle nekoliko min se prosvestila i pocela razumno da prica. Moja mama se zgranula kad je cula i videla. Stresno za nas ali moras zadrzati prisebnost.
|
|
|
|