Ana RR -> RE: Razgovori mama 10/19 (4.10.2019 16:34:28)
|
IZVORNA PORUKA: lesli IZVORNA PORUKA: nata11 Pari kolika su decica? Bas htedoh da ti pisem na temu beba u avionu ali nisam jos stigla da je iscitam. Kada su prvi put leteli i kako su podneli? Mi za NG planirami kraci let i tu sam OK. Ali vec imamo karte za sledeci april sa presedanjem, put ukupno sto kolima, metroom, avionom 13h i muka me hvata. Tada ce imati 9 meseci pa ce valjda biti bolje, sada je bas zahtevna beba i teska za put od 40 km kamo li vise. I ja mislim da je bolje kada su manji. Lakse je. Kada krenu da se okrecu, puze i uspravljaju tesko ih je drzati na jednom mestu i duze zabavljati tako, a pritom sve manje spavaju kako su stariji. Moj Marko sa 3,5 godine ni jedan jedini minut nije odspavao kada smo se vraćali iz Kalgarija [sm=smiley29.gif] krenuli u 3 popodne po Ca vremenu, posle 10 sati leta stižemo u Franfurt gde je tipa 10 ujutru. On oka sklopio nije. Čekićali dva sata tu na aerodromu jer nam je kasnio let za BG, on pun energije a mm i ja ispijeni. Ja sa glavoboljom (nismo još ni poleteli iz Ca, ja se sagla da nešto dohvatim ispod sedišta i lik ispred mene se bukvalno baci u svoje sedište koje me svom snagom udari u glavu, u sekundi me zabolela glava), ne vidim na oči, povraća mi se od bolova... Stigli u BG konačno, on je tek u 6 popodne zaspao i to nisam ni primetila inače mu ne bih dozvolila bar još sat dva. LUDILO!
|
|
|
|