Ana RR -> RE: Razgovori mama 10/19 (28.10.2019 12:00:12)
|
Ćao devojke! Nisam vas čitala ovih dana, pokušaću danas da se vratim unazad. Ko je bolestan, neka brzo ozdravi! Kod nas ko živ ko mrtav - mm sad stegao lumbalni deo kičme, jutros nije mogao da ustane iz kreveta a danas mu počele terapije u dz. Jedva je otišao. Evo kuća u haosu, ja radim, on zaspao, ne znam kako ćemo sve raskloniti. Prekjuče smo nas dvoje teglili veliki slavski sto iz garaže do nas gore (mi smo na drugom spratu), ne znam kako ćemo ga vratititi dole :/ A noć subota na nedelju sam ja pekla praset_inu pa sam ustajala na svakih sat i po i vadila pleh iz rerne i bockala meso i prelivala ga. Od tada me boli dole nisko, pleh je bio jako težak. Em nisam oka sklopila em sam se iskilavila [sm=smiley29.gif] Jutrso ustala sa glavoboljom, popih odmah dexomen i bolje mi je samo sam umorna (treba da puštam plate danas, ne znam da li sam sposobna hahaha) IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, jesi zadovoljna menijem za slavu? Čitala sam sta si sve pisala, ne znam samo kad si sve to stigla, svaka čast. Jess, jesam se namučila ali sve je bilo savršeno. Mama mi je mnooogo pomogla jer mi je skuvala sarmu inače je ne bih ni pravila. Ne bih stigla. Sve ostalo sam sama. I definitivno sam opet previše spremila, mogu da ugostim još ovoliko ljudi [sm=smiley29.gif] a pojelo se dosta, pogotovo predjelo.
|
|
|
|