RE: Razgovori mama 10/19 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vonavoj -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:26:08)

Sanjice,znas me,znam te..vec sam ves rasirila,sudove rasklonila,sad pijem kafu,pa cy rycak..tako ti i ja odmaramo😁Vidis,ja slabo jedem voce,sve deci ostavljam,cak i limunadu ne pijem..bas sam batalila vitamine..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:31:13)

To ja opominjem i sebe[sm=smiley36.gif] pa ja moram dok ne krenem u skolu da pospremim po kuci. I vecito je haos. [sm=hudicek1.gif]
Evo sad napravi limunadu [sm=smiley1.gif]

flamingos -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:35:25)

Dobro jutro.Pročitah sve,svima koji su bolasni želim da što pre ozdrave.Dete je super,nije se zakašljala noćas.Evo da jede,ja u kuhinji oko ručka,pa spremanje za školu.Budite mi svi dobro❤

pari -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:37:13)

Niko nece misliti na nas osim nas! Stavi sebe kao prioritet, deci trebas zdrava i vesela! To ja sebi govorim 😀

flamingos -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:42:28)

Pari,apsolutno se slažem,ali ja nekako sebe stavljam na poslednje mesto.Sanjice,limun je super,Anđela može i da ga jede,a i pije(bez razblaživanja).

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:49:32)

Pari,srecna mama - srecna deca. Mislite same na sebe. Volite prvo sebe. Ako si u mogucnosti kupi Ecomer. Jako je dobar. Ja sam malo malo bolesna. Eto sada pijem i ecomer i pijem i dosta limunada i domacih sirupa od voca. Pozdrav za sve ❤
Brzo ozdravite 👍

Ana RR -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:51:03)

Dobro jutro.

Von, baš grozno, verovatno te malo i panika uhvati jer znaš da si sama sa decom. Pari, inhaliraj se, možeš da uzmeš i brohoklir (sirup od belog sleza) on je dobar za kašalj.

Moji jutros odradili laboratoriju, sutra su rezultati. Njega i dalje boli stomak ali sem toga je skroz ok, kuka da ide u školu. Sinoć je i mene boleo želudac i levo od pupka. Mm-a bolela ruka juče, preforsirao se dok je sređivao dvorište i odmah boli. Katastrofa smo jbt.

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:51:48)

Flamingos, moj sin lize limun i gricka tako.. uuuhh ja sam probala ali posle imam osecaj da mi skripe zubi i da me nekako zeludac pece. 
Samo neka su nam ziva i zdrava nasa decica slatka

vonavoj -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 9:55:28)

Sanjice,taj haos samo mi vidimo,i nama smeta..smejem se sama sa sobom,napravila limunadu i dosao M,trazi,reko zgadice mu se,oteo mi casu i popio,hahha..reci.Ana,i tm je bleskast,sve ga boli i opet se forsira.

flamingos -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 10:08:05)

Ana,držite se,muke.Anđela jedva čeka da ide u školu.Iskreno-i ja,nije problem što ne ide,napiše sve,ali kamara,plus što je drugačije kad prati nastavu.Ali dobro,najbitnije je da ozdrave,a ostalo lako će.Strašno je kada se muče.Budite što pre dobro❤

smeško -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 10:25:29)

Вон, мој јe директор пословнице у Србији, а и твој. Само по томе знам да нису у истој. [sm=smiley36.gif]

Маме, да ми брзо оздравите. Ана, нисам знала да га толико боли стомачић.

Ја сам малочас била у дворишту иза куће са Ј и М. И сагнем се да додам лопту Ј. Звекнем теменом у грану трешње и паднем на земљу. Баш сам се одвалила. Вртзело ми се у глави, зазвечали ми зуби и врат ме заболео. Страшно. Још ме све боли, а ја сам у неверици.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 10:42:52)

Von, tako Sofi radi. Sta god uzmem da jedem i da pijem samo trazi. [sm=smiley36.gif]
Obavih sve po gradu. Sad jos T da izađe sa casa

pari -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 10:56:35)

Smesko, joj, kako si uspela tako da padnes? 

Von, napravi drugu limunadu :)
Ana, nadam se da ce vam biti bolje svima...i mene jos muci stomak malo i mucnina ali malcice je bolje...Posle inhaliranja mi se malo vrti u glavi...cudno skroz...
Svim mamama pozdrav!

Ana RR -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 11:23:39)

O smeško, pa majku mu! Vi ste šou sa padanjem i udaranjem hahaha izvini što se smejem :*

Von, pa nema ni on mira. Trebalo je do sada gomila posla da bude odrađena i on se nervira jer sve stoji i čeka ga. Džabe pričam da je sve to nebitno.

smeško -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 11:49:49)

Анчи, слободно се смеј. Можемо да почнемо да снимамо за Амерички најсмешнији видео [sm=smiley36.gif].
Нисам пала, ударила сам главом када сам требала да се усправим. И сада ме боли врат, мало сам га ,,сабила''. Како на децу да се љутим када сам ја препуна модрица.[sm=smiley36.gif] Сада трпим и ћутим.

Сањице, јеси ли била на сајму књига? Како је тм?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 11:54:30)

Smesko,mogu da zamislim snimak😂Ana,znam da uvek ima posla,pogotovo za nas perfekcioniste i vredne ljude?😂😂(citaj lude)

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 11:58:26)

Bili smo na sajmu. Samo sam za decu kupovala knjige. Muz kako kad. Radi i cuti. Prepun je posla. Kad sedne za racunar ne ustaje. 5.novembra je kontrola, pa cemo videti

flamingos -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 12:16:55)

Au Smeško,desi se svašta.Mame,hajde da peglamo,evo ja sam spremna,samo d krenem😁.Dok oko ručka,pa dolazika prijateljica na kafu,sad dete da inhaliram,pa da krenem.Posle spremanje za školu i nastaviću kad se vratim,čekaće me pegla

bebilule -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 14:29:53)

Gdje ste?! Vidim bolesnih mama sada i više nego djece.
Smeško, jesi li ono ti i rebra lomila nedavno?
Ja na poslu, jedva čekam sutra popodne. Za vikend još moram tatin i babin stan. Nekako ću već da se organizujem. Pustiću muziku i krpu u ruke. [sm=smiley36.gif]

E, ja ne peglam ništa osim onoga što moram i to kada trebam obući. Njegove majice, trenerke i sl. ništa, ne pada mi na pamet. Svoje isto tako. Samo pazim kako slažem. [sm=smiley36.gif]. Počela sam izbjegavati i košulje na posao. Mislim strašno.

pari -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 14:41:19)

Ja sam isto prestala da peglam...

Opet mi je muka kako odmiče dan i kako jedem, a moram da jedem.  Moraću taj test na heliko bakteriju da uradim definitivno.
Kako ste sad mame?

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 14:48:01)

Dobar dan mame.. kako ste danas? 
Dan predivannn.. Mi zavrsili sredjivanje stana. Uskoro cemo u set_njicu.. 
Smesko kakav pad.. moja sestra je pala sa taburea bilo je urnebesno smesno ali mi je bilo zao, jadna se polomi. 
Von, meni je pritisak neverovatno nizak , bude mi cak 60 sa 90.Glava mi puca u tim slucajevima. A sto se peglanja tice,peglam po potrebi,gledam da lepo slazem da nema linija itd.. ali ako bas onda se ukljuci pegla ali i ne volim bas to peglanje. Pozdrav mame... Brzo ozdravljenje zelim bolesnima

smeško -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 15:39:45)

Е, да; Воци. Нисам ломила ребра, али сам их нагњечила. Стално нешто, гора сам од деце.[sm=smiley36.gif]

Сањице, ја нисам ишла на сајам, али ми је мм данас послао поруку да ми је купио ону књигу о којој смо писале. Једва чекам да ми донесе. Деци је купио много више, нормално. И неке енциклопедије, не знам које. Баш сам одушевљена.

Ја пеглам. И стално нешто перем у машини, никако да се искобељам из веша. Тако ми је лакше, опеглам и поређам и деца сама узимају када се облаче ујутру, ако ја нисам ту или је мм са њима.[sm=smiley36.gif]

smeško -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 15:41:33)

Извини, Беби, не Воци. Ударац ради своје.[sm=smiley36.gif]

Извињавам се и на још једном посту, неће да ми отвори опцију за уређивање поруке.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 15:55:23)

Bas nisam bila raspolozena da kupujem sebi, a ni deci nisam bas puno kupila. Koliko para, toliko muzike. Bilo mi je bitno da oset_e taj duh sajma.

Moja Sofi je citala pesme cika Jove Zmaja i ode spava. Bas je umorna. Posle imamo muzicko zabaviste 

flamingos -> RE: Razgovori mama 10/19 (24.10.2019 16:54:56)

IZVORNA PORUKA: bebilule

Gdje ste?! Vidim bolesnih mama sada i više nego djece.
Smeško, jesi li ono ti i rebra lomila nedavno?
Ja na poslu, jedva čekam sutra popodne. Za vikend još moram tatin i babin stan. Nekako ću već da se organizujem. Pustiću muziku i krpu u ruke. [sm=smiley36.gif]

E, ja ne peglam ništa osim onoga što moram i to kada trebam obući. Njegove majice, trenerke i sl. ništa, ne pada mi na pamet. Svoje isto tako. Samo pazim kako slažem. [sm=smiley36.gif]. Počela sam izbjegavati i košulje na posao. Mislim strašno.
Volim ja da peglam,uz laganu muziku,sa mislima i ne kset_im peglanje.A i u stanu smo,pa mi nezgodno da za sve stalno razvlačim dasku itd.Ovako lepo popeglam,nakačim sve na ofingere i mirna sam

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>