pngpme -> RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode (24.4.2016 21:11:41)
|
Znam ja šta su švedske, ali ne znam za te sa nepropusnim slojem, one su uglavnom bile namijenjene za široko povijanje, a ne za zadržavanje tečnosti, koliko ja znam. Eto prvi put čujem. Ja bih ipak uzela da sam na tvom mjestu jedan cover sa aliekspresa jer košta 5-6e a biće ti praktičniji da staviš preko tih bambusica. I ja ću ga koristiti na isti način. Ne znam nikoga ko je imao problem sa slanjem preko alija, ako te je strah (kao što je i mene), na kartici ostaviš samo minimum novca koliko misliš da uplatiš. Ja nemam dozvoljen minus i nemaju šta da mi pokradu. Stiže sigurno, meni je ovo stiglo za 15, 20 dana. Ja planiram da koristim platnene sa svakim djetetom, ako sve bude u redu... Koristiću platnene samo dok pupak ne otpadne jer su ove malo kabaste a ja neću biti pretjerano vješta sa svim što će me snaći, pa eto makar da ne brinem pritiska li pupak ili ne. Mogu one da se smanje, ali ipak... Ljudi se uglavnom šokiraju zbog toga što uopšte takva ideja - platnene pelene nekome pada na pamet, pa onda o cijeni ni ne razmišljaju, nego o mentalnom zdravlju trudnice/mame [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|