Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 9:41:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan,evo pijem drugu kaf i spremam ručak.Šta radite mame?Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 13:17:34
|
|
|
|
Filadendronka
|
PoZdrav za sve mamice u kafani! 💕 Gde li nam je Bubulence?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 13:29:33
|
|
|
|
flamingos
|
Fil draga,pozdravljam te.Ljubi dečicu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 13:59:50
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Flamingos! Nadam se da uzivate u skoli! :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 14:06:37
|
|
|
|
Olga75
|
Ahoj! ja sam umorna ko ker, pojma nemam koji mi je vrag. Jutros je lila kiša, sad je sunčano, ker me je skroz ispečatirao pa sam tako štrokava išla a naravno da sam naišla na sve moguće poznate. Prebiću ga! Matori je u NS, pravio je klopu za M i njega, možete misliti kako izgleda kuhinja, za brener a ne za spremanje. Sutra sam ceo dan kući pa ću valjda da sredim ovaj kokošinjac. i tako
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 14:40:34
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka PoZdrav za sve mamice u kafani! 💕 Gde li nam je Bubulence? Evo je 😁❤️. Krenula skola/vrtic oa samo odvodim i dovodim... Krenuli i rodjendanci kod drugara, svaki dan jedna ide, ili starija ili mladja... Kako ste nam vi? Fili jeste li bili na moru?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 15:13:24
|
|
|
|
flamingos
|
Bubi draga,pozdravljam vas i šaljem vam puno poljubaca.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 17:17:51
|
|
|
|
Filadendronka
|
Si sefe! Na odmoru dve nedelje. Pola na moru, pola u selu. Deca bila bolesljiva, ali bas dobra inace. IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Filadendronka PoZdrav za sve mamice u kafani! 💕 Gde li nam je Bubulence? Evo je 😁❤️. Krenula skola/vrtic oa samo odvodim i dovodim... Krenuli i rodjendanci kod drugara, svaki dan jedna ide, ili starija ili mladja... Kako ste nam vi? Fili jeste li bili na moru?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 17:40:30
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene masina pere trecu turu sudja od jutros a sama sam se petljala po kuhnji 😂 Bili smo u sumi,veceras se krcka a ja kafenisem i dimim.Umorila sam se posteno.
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 12.9.2019 18:45:59
|
|
|
|
flamingos
|
Odmaran Emice.Evo ja dođoh iz škole,uzela sam šta imaju za donaći i šta radili u školi,pa kad joj bude bolje da piše
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 7:34:58
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,može kafica?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 18:49:36
|
|
|
|
emicaa
|
Juhuuu,kude ste. Mi kod svekijevaca sisli na veceru,ja napravila cupavce da se posle zasladimo.Nismo mogli u set_nju,mnogo vruce pa sam se zaigrala u kuhnji
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 18:51:33
|
|
|
|
flamingos
|
Prijatna večera.Vredna si,bravo za tebe.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 19:14:18
|
|
|
|
Duškić
|
Hahs, zanimacija u kuhinji! Hajde jos jedna kafica i dosta za danas. Vec se mrak spustiooo buu!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 20:17:22
|
|
|
|
jane1
|
Jedno kuvano vino bi mi leglo samo tako.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 20:18:16
|
|
|
|
lesica
|
Dobro veče! Je l' ja to čujem vikend? Kakve ste? Šta se radi? Ja plandujem sutrašnji dan 😂 ovaj moj žmu u top ima da strpa kad čuje isplanirano hehehehe.
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 20:42:44
|
|
|
|
flamingos
|
Lesi,ti me uvek nasmeješ,bravo za tebe.Baš si pozitivan lik.Sutra ja častim,a sad hajd kiselu vodu,kafe sam popila ne zna im se broja.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 21:35:12
|
|
|
|
emicaa
|
Duskic stvarno,meni to dodje kao igranje.Obozavam meljati oko kolaca
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 13.9.2019 23:03:59
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Juhuuu,kude ste. Mi kod svekijevaca sisli na veceru,ja napravila cupavce da se posle zasladimo.Nismo mogli u set_nju,mnogo vruce pa sam se zaigrala u kuhnji Jel po mom receptu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 14.9.2019 7:21:43
|
|
|
|
Duškić
|
Kafa. Dobro jutroo!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 14.9.2019 8:21:01
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi po tvom naravno,ali sam malo promjenila 😂 Dobro jutro zene moje
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 14.9.2019 8:45:09
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,može kafica.Spava slavljenica.Lepo je spavala,malo joj još nosić zapušen,ali je ok.Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 14.9.2019 8:49:29
|
|
|
|
Filadendronka
|
Flamingos, sa srecom danasnja proslava rodjendana! Neka je ziva i zdrava velika devojka! 🍀💕
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 14.9.2019 9:02:09
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,draga,od srca ti hvala.I vi da ste živi i zdravi.Ljubi mališane.I tebi šaljem pozdrav i poljubac
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krcma 14.9.2019 12:28:43
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Vesi po tvom naravno,ali sam malo promjenila 😂 Pa kad si domacica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?