Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 09/19 (8.9.2019 17:29:11)
|
mozda ima CMV, EBV ko ce mu ga znati.... Uostalom dajes mu antibiotike. Tako da si u neku ruku sigurna sa te strane a i krvna slika je bila prilicno jednoznacna da nisu bakterije. Ima jedna anegdota. Pre neke dve ipo godine nedelja vece spremamo se za spavanje i F oce caj. I mu skuvali i ostavila na kuhinjski pult i receno mu je sto puta ne cackaj. Veliki je bio, pet godina. Ali ne lezi vraze on je valjda dzarao kesicu i povukao i sleti vreo caj i dohvati ga po ruci. Ja taj momenat nisam videla ali vrisak,,,, ja dosla a njemu na clanku ruke tamo de su zile, ne da se stvorio mehur nego je od vreline odmah pukao. On je dete sav unezveren ja pod vodu.... nije to tad tako ni izgledalo dramaticno ali 3x2 cm golo meso nesmem infekcija itd... Ajd u bolnicu odmah. Posaljem ja njega sa muzem i pricam sa tatom i on meni dobro dobro nije to nista strasno. I njih su posle prebacili u bolnicu specijalizovanu za opekotine , ispostavilo se da je imao srece, samo je dermis ostecen, previju ga i puste kuci. U kao kod pedijatra na previjanje. Posle dva dana kad smo menjali zavoj slikam ja i posaljem mom tati, on skandalizovan: Iju pa to je bas ozbiljno ( ono rana jos pocrvenela kako je zarastala)....... Na to sam ja rekla : Ja sam nemacka snajka, da li mislis da bi u nedelju u 20h slala dete hitno u bolnicu zezanja radi[sm=smiley36.gif] Sve se dobro zavrsilo, danas se ni ne poznaje uopste. Ali tako da nisam ja protiv lekara kad postoje razlozi. Naprotiv. Ali treba pokusati ostati racionalan i racionalno procenjivati da li treba ili ne otici.
|
|
|
|