AnaTamara -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 09/19 [chat] (23.9.2019 14:25:25)
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Gde ste zenice!? Mojih troje je ostalo kod kuće, tj. izostalo iz vrtića zbog bolesti, juče su imali temperaturu, pa mi bilo žao da ih danas vodim u vrtić. Danas nemaju temperaturu, ali neka malo odmore kod kuće. 01. Oktobra imam zakazan specijalistički uz, ne mogu da dočekam da vidim maleno devojče, ali se radujem što je baš aktivna ovih dana u stomačiću. Juče sam lepo oset_ila, da li rukicu ili nogicu kako je gurnula, koža stomaka se podigla na gore, tako malena, a već se proteže ko velika, tako da je oset_im. Jutros nisam jela na vreme, i odmah me opalila mučnina, tako da sam uzela u usta bilo šta, i odmah me prošlo, bitno je samo da ne budem dugo gladna. Onih klasičnih celodnevnih mučnina ja više nemam, već dosta dugo, ali eto, iznenade me ponekad. U subotu sam bila kod mojih sa decom, malo sam odmorila. Prija kad se tetke i baba brinu oko dece. Šteta što su daleko. Maruška, super što si se preselila u novi stan, sad se opusti i uživaj. Popkice, Ana Tamara kad će te na ctg krenuti? Beco, kako si ti? Joksi, dobro nam došla! Brzo će mučnine proći, meni već u 13-14 nedelji bilo lakše. Blizanac, meni se u trudnoćama sa devojčicama pila narandža i limunada :) Bebana, ja u cetvrtak na ctg 😃 malopre sam spakovala stvarcice za bolnicu, za svaki slučaj, iako zivim 3 min od bolnice. Na momente sam super aktivna, mogu sve, na momente ne mogu da mrdnem iz kreveta 🤣 vec sam pisala da sam prvi put dobila bolove kad sam bila ravno 36.nedelja, pa su me drzali na tokolizi samo da budem 37.i odmah porodili, malo mi je zbog toga frka
|
|
|
|