Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 24.8.2019 16:53:50
|
|
|
|
emicaa
|
Flamingos ja sam procitala naslov. Olga sta da ti kazem,mene tako udesila kad sam isla kumi na svadbu malo je falilo da odem prati kosu ali je fotograf dosao.Pijem kafu i odmaram,jako naporan dan danas
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 24.8.2019 20:26:20
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni se sa sminkom slicna stvar desila, to je da.poludis, malo.popravis koliko moze i teras na veselje
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 24.8.2019 20:35:27
|
|
|
|
emicaa
|
Mima meni je sminka bila savrsena,ali sam zato bila ucickana kao ovcica.Kuma ispravljala malo mokrim rukama.Bas mi je bilo krivo
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 24.8.2019 22:09:57
|
|
|
|
Duškić
|
Olga...posle sve te nervoze se obicno super provedes! Popij nesto, bice lepse !
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 24.8.2019 23:37:44
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Odoh na spavanje,sutra imamo goste,roštiljaćemo.Da koristimo još malo boravak na selu,pa odosmo u grad,škola zove
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 24.8.2019 23:42:50
|
|
|
|
bubulence
|
Zene spavate? Olga, svrati cesce, bas volim da se nasmejem tvojim postovima😂. Flamingos tuga... Ove god se dosta njih udavilo u GR ili ranije nisu toliko pisali o tome... Ali malo koji dan citam uzasne vesti.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 25.8.2019 7:23:03
|
|
|
|
Duškić
|
Bubulence, samo i pisu neke crnjake. Dobro jutro. Kafa!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 25.8.2019 9:06:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sto se ispada kica nocas ovde😱 Bar sprala prasinu. Dobro jutro! Kaficaaaaa 😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 25.8.2019 9:21:54
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Zene spavate? Olga, svrati cesce, bas volim da se nasmejem tvojim postovima😂. Flamingos tuga... Ove god se dosta njih udavilo u GR ili ranije nisu toliko pisali o tome... Ali malo koji dan citam uzasne vesti. Bubi draga,tuga...I ovde je bilo nevreme Ivanka.Odoh,da sredim kuću,pripremim sve i u 14 h nam dolaze gosti.Pozdrav svima.Budite mi dobro.Svima pozdrav
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 25.8.2019 14:34:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Evo i mi iskoristili.malo normalniju temperturu pa sa klincima u set_nju. Sedoh da popijem kafu, odmah sa vrata sam krenula rucak da spremem, tek sam sada sela :) neko za kaficu ?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 25.8.2019 16:18:15
|
|
|
|
emicaa
|
Moji su jutros isli na utakmicu,zaovin sin igrao prvu u fudbalu 😊 Konacno se vratilo ljeto,30 stepeni.ali nismo smjeli na bazen,David je prehladjen pa da ne napravim jos gore.Odosmo sad na kafu
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 25.8.2019 16:39:41
|
|
|
|
MimaKos
|
Danas je odjednom.uleklo, od prijatne temperature odjednom pakao pa smo zbog bebca pobegli od sunca..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 25.8.2019 18:22:15
|
|
|
|
Duškić
|
Emice, bas lepo . Mi skitali ceo dan. Sad pijem kaficu.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 25.8.2019 18:47:01
|
|
|
|
MimaKos
|
I ja sad sebi jos jednu stavih, zadnja za danas ako planiram veceras da spavam
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 6:18:02
|
|
|
|
Duškić
|
Kafa...haha. Glavni vamp.sam.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 8:33:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Kaficu sam popila, mogla bih jos 1. Da budim zabu, jos uvek hrce... Ide u skolu ove nedelje na probe za prijem prvaka... Presrecna je sto je odabrana!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 9:24:11
|
|
|
|
MimaKos
|
Ivanka, divno! Neka se jos malo naspava, kad krene skola... i ja sam jednu popila, a mogla bih jos dve ;) bas sam nesto suntava... i ukocena jos uvek...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 9:37:02
|
|
|
|
Duškić
|
Mi doruckovali. Pa moze i druga kafa.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 13:43:22
|
|
|
|
flamingos
|
Pozdrav svima,evo i mene.Komšinica dolazila,kafenisale smi,,ispričale se.Dok spremih ručak,pa sam popakovala stvari koje su za grad i ode muž da sve to odveze.Igra se dete u dvorištu,prijatno vreme,duva vetar,i oblači se,ali može da se uživa u dvorištu
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 13:56:12
|
|
|
|
bubulence
|
Dobar dan i od mene. Bebac spava, devojke otisle na selo a ja skuvala kafu i uzivam
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 14:02:05
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jance,jesi ziva? ziva ziva, mrdam polako. Nazire se kraj raspusta pa sam pocela malko da mrdam, od srece i olaksanja jelte hihihi
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 14:06:53
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Dobar dan i od mene. Bebac spava, devojke otisle na selo a ja skuvala kafu i uzivam Ako draga,uživaj,prijatna kafica.Ljubi bebicu
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 14:09:09
|
|
|
|
bubulence
|
Hvala draga! Kada se vracate u grad? Danas?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 20:27:04
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Hvala draga! Kada se vracate u grad? Danas? U subotu odlazimo u grad,a već tugujemo zbog rastanka sa našom kucom,selom...Ali,obaveze zovu.Jeste li mi vi dobro?Mi malo išle do konšinice,pa druga komšinica dolazila kod nas.Dete se izigralo u dvorištu i sad uđosmo u kuću
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 26.8.2019 20:32:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Hvala draga! Kada se vracate u grad? Danas? U subotu odlazimo za grad,a već tugujemo zbog rastanka sa našom kucom,selom...Alu,obaveze zovu.Išle smo do komšinice,pa kod nas dolazila druga komšinica.Dete se izigralo u dvorištu i sad uđosmo u kuću.Jeste li vi dobro?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?