Ivanka 75 -> RE: Avgustovska RR plaza (15.8.2019 11:23:58)
|
IZVORNA PORUKA: MamaZox NAravno da je preskupo. Sve za decu je skupo, ali na njih znaju da niko ne zali pa koriste. IZVORNA PORUKA: MamaZox NAravno da je preskupo. Sve za decu je skupo, ali na njih znaju da niko ne zali pa koriste. Iskreno, zao mi je da kupim. Da dam brdonovca za nesto sto ne vredi ni upola toliko. Ne trtim se sa brendovima, ne volim skupe marke, za mene je to bacanje para. Ne mora na meni svecda vrksti od brendiranog, znam ih koji zadnje pare daju na skupe marke a ovamo grcaju u kreditima i dugovanjima. I nemaju leba da jedu, ali bukvalno. Navadili se kod mame i tate na rucak pa kad oni nisu tu onda kukaju jao sta cu sad. Sve ja to gledam kod pojedinih. Vrata na ormarima otpadaju, krnjavi tanjiri i solje, polomljen lavabo u kupatilu, federi iz dusekavire ali se zato ide u Sofiju da se kupi Desigual odeca torbe. I jos me ubedjuju kako je to normalno. I deca im ne idu na rekreativne jer nemaju od cega. Za torbu se daje 200e ladno, a za rekrativnu nema ni za jednu ratu. Eto, izduvah se sad 😊 Kuliramsa zekanom na terasi.
|
|
|
|