Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 14.6.2012 0:16:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre a ja sam mislila da si od antidepresiva pospan i usporen Pospan si i usporen od depresije, antidepresiv je podizač. Gagi, propelerče usmeri tako da ideš samo napred!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 14.6.2012 21:21:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 22.6.2012 22:36:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 22.6.2012 23:02:11
|
|
|
|
Lu
|
Gagi, od jedne do 6 nedjelja u zavisnosti od jačine stanja, jel ti osjetiš promjene?
|
|
[Obrisana poruka] 22.6.2012 23:04:40
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 23.6.2012 1:06:49
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nisam u toku, sta pijes? Gae, ne nuzno. Postoje AD koji su istovremeno i psihostabilizatori i u pocetku jako umiruju pa se uglavnom piju pred spavanje. Tek kasnije za nekih 6 meseci pocinju da rade drugacije
|
|
[Obrisana poruka] 23.6.2012 10:07:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 25.6.2012 20:58:18
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 25.6.2012 22:26:24
|
|
|
|
PoisonEve
|
Gagi, flunisan je inace prozac i spada u jedne od starijih AD. Inace mu treba malo duze da pocne da delu7je ali je dobar. Najbolje bi bilo ako ikako mozes da skrenes sebi misli sa terapije i sto manje mislis o vremenu. Znam da je to sada tesko ali probaj. Imas li zivaca da citas nesto ili si potpuno dekoncentrisana?
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 25.6.2012 22:28:55
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: madre a ja sam mislila da si od antidepresiva pospan i usporen Pospan si i usporen od depresije, antidepresiv je podizač. Gagi, propelerče usmeri tako da ideš samo napred! Gae, gresis, postoje AD koji bas uspavljuju i tek kasnije vremenom polako pocinju da dizu.
|
|
[Obrisana poruka] 25.6.2012 22:47:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 26.6.2012 10:10:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
Gagi vremenom ce ti biti sve bolje, ali molim te pokusaj da radis i citas stvari koje opustaju a ne to. Ne trebaju ti informacije o AD, samo slusaj svog lekara. To ce te samo jos vise umoriti
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 26.6.2012 10:12:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Gagi vremenom ce ti biti sve bolje, ali molim te pokusaj da radis i citas stvari koje opustaju a ne to. Ne trebaju ti informacije o AD, samo slusaj svog lekara. To ce te samo jos vise umoriti Potpisujem. Ako se sama vrtiš u tom krugu i ne misliš ni o čemu drugom, nema tih lekova koji će ti pomoći!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.6.2012 10:57:21
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 27.6.2012 21:07:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ne ide mi u glavu pijem ga vec tri i po sedmica a nista ,mozda samo malo da je bolje Od samih lijekova teško da će ti biti bolje.
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 23.7.2012 12:12:24
|
|
|
|
majola
|
Imam bipolarni poremećaj i ovih dana imam krize i ne mogu da dođem sebi. Teško mi je da se izborim sa ovim stanjem, sve više padam u depresiju i ne vidim izlaz.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?