Maruska15 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 07/19 [chat] (5.7.2019 16:50:17)
|
IZVORNA PORUKA: popkica bebic IZVORNA PORUKA: AnaTamara IZVORNA PORUKA: popkica bebic Maruška, divno za prvi UZ! 👶 Imam pitanje za sve. Da li ste imale pritisak na bešiku u trudnoći? Mislim, znam da je normalno u trećem tromesečju, a ja sam tek ušla u šesti mesec. Nije svakodnevno, ali baš bude nezgodno... Hahahaha, Popkice, moram da se nasmejem, i kod mene je isti slucaj 🤣 takodje osecam strasan pritisak, non stop u wc, urin radim svaka 3 dana 🤣 razmisljam o glupostima. Pre 7 dana sam bila na uz, ali sam juce zvala dr i zakazao mi opdt za sutra. Strasan hipohonder Joj, AnaTamara, sestro slatka, javi se češće, da razmenjujemo strahove i iskustva. 😁😁😁 Sizim za svakih sitnicu. U svemu vidim razlog za strah.... Ostale, kako ste? Nema vas danske. 😊 Popkice čisto sumnjam da imaš vece strahove od mene. Hahaha, nema mi ravne. Lele zene ja jutros ustadoh kad ono imam sta da vidim. Sve neke flekice po licu. To nisam imala u prvoj trudnoci. Cula sam da se javlja nekome u poznoj trudnoci. Ali sad na početku... Bas sam se zacudila.
|
|
|
|