Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 07/19 [chat] (28.7.2019 7:09:00)
|
IZVORNA PORUKA: popkica bebic Dobro jutro.... Još uvek mi se spava... Ali, moram na noge lagane!Beco, draga, kako si? Drži se. Ako možeš idi do lekara, bolje neka vidi šta je i kako je, mada sam ubeđena da će sve biti dobro. Znam da se bojiš, to je u redu, ali pokušaj da se nekako smiris. Nekim ženama se to dešava tokom cele trudnoće i opet Bogu hvala rode zdravu terminsku bebu. Ljubim te, drži se. Ostale debelice kako ste? Popkice, pisala je cini mi se bubulence da je imala tako povremeno braonkasto...mozda i gresim. Dobro sam, smirila sam se. Sinoc mi je muz nabavio progesteron i primila sam, imam onako braonkasto u tragovima, za sada je isto ili cak manje u odnosu na pre mesec dana. Stalno mislim da nema veze sa terminom ciklusa? Mozda cu tako na svakih mesec dana...tesim se na taj nacin. Juce jesam malo vise set_kala i bila u prodavnici pre podne ali sam ceo dan posle odmarala, cak i spavala popodne. Ne verujem da je od toga pa bila sam skroz super i nisam imala nikakve tegobe. Pustila sam poruku dr, nadam se da ce se javiti. Nedelja je pa ne znam gde je, i ona ima dusu da se odmori od nas sa mnogo pitanja.
|
|
|
|