Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 07/19 [chat] (14.7.2019 14:30:59)
|
Drage devojke, evo i mog misljenja U godinama preko 35 a pogotovo preko 40 verovatnoca da nesto krene naopako je velika zato i postoje testovi i na njih vas obavezno dr salje u tim godinama. To uopste nije bez veze, veoma je korisno. Meni sa 35 je dr uradila UZ detaljan, dabl i rekla da nikako ne idem na amnio iako je bila VTO, i zaista sam joj verovala. Jedva sam i ostala trudna. Sada ista dr, kaze da preporucuje test, ako smo u mogucnosti prenatalni (inace radim kontrole u drzavnoj klinici) jer je VTO i godine su tu, i prosto treba proveriti. Naravno da verujemo u najbolje ali lako je pricati kada sve ispadne dobro. Meni je dr zato rekla da ne radim dabl jer nema svrhe ako radim prenatalni. Mojoj kumi su, iako se pripremala za prenatni, radili dabl i tako joj saopštili rezultate kao da su najgori, jadna nije spavala samo su je preplasili. Nakon prenatalnog laknulo joj je. Treba verovati lekaru jer ako idete kod nekoga i mislite da vam uzima pare onda niste na pravom mestu. Bebana super si! Ne brini, i ja cu ici na test po preporuci dr. Bubi ti jos malo pa uzivancija! Popkice, ti polako stizes do cilja! Maruska, ti i ja sa bebanom u korak. 😀
|
|
|
|