flamingos -> RE: Julski baRR (5.7.2019 9:17:20)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Duškić Flamingos, vec je toplo. Ja zavrsila kupovinu Ali vredi se kuvati u salonu za dobar friz. Moram da se sredim,u ponedeljak je"DIVAN DAN"našoj ćerkici.Obeležićemo posno,Petrova post je,a žurka sledi u igraonici kada počne školska godina.Sada samo u krugu porodice i kućna prijateljica nam dolazi.Odoh.Svima veliki pozdrav A nasoj lepotici u utorak 😁. Mi cemo slaviti samo u restoranu za bake, deke, ujku, striceve, kumove... I pozvaće najbolju drugaricu. Ove godine preskace slavlje za drugare... Stvarno ne mogu da spremam, nadoknadicemo sledece godine... Kada smo kod frizura i to razmisljam sta da radim. Zakazala sam za utorak ali ne mogu samo da se isfeniram, jer ima da crknem sa pustenom kosom. Moram nesto da ispletem... Draga,do polaska u školu slavili smo u selu sa rodbinom,kumovima itd.Bilo ih je preko pedeset_.Kako je krenula u školu,svi slave u igraonici,a kako bi ih okupili sve,sačekaćemo početak školske goxine i sledi žurka.A i svi se rasturili po svetu,nikako sve da ih okupimo-mislim na rodbinu.Sad smo već veliki,a i meni lakše-možeš misliti kad slavomo krajem jula,spremanje,a paklena vrućina.Evo vratih se sa pijace,ispih i drugu kafu i odoh
|
|
|
|