flamingos -> RE: Julski baRR (16.7.2019 23:21:59)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nije mi danas dan za pisanija... Treba da se pakujemo, u petak uvece putujemo... Volim sto idemo na more ali mrzim pripreme... I jos me ono dete iznervira danas, tj nije me bas iznerviralo ali glupa situacija. Odnesem komsinki trilece kolac, juce sam isto svracala ali nije bila kuci. Ona nema dece a cuva bolesnog supruga i svekrvu. Odem danas posle rucka i kod njihove kapije naletim na decaka koji zivi u kuci koja se lepi sa kucom te komsinice. Dele dvoriste. Udjemo on i ja zajedno i on nastavi da vozi biciklu u dvoristu. Ima 12 godina. A ja onako sa onom tacnom i kolacima pokrivenim salvetom stojim i zvonim. A on bulji li bulji. I sta da mu kazem?... Ona izadje, ja joj dadoh onu tacnu, a on i dalje gleda. Da bar skrenu pogled nekamo. Skroz glupa situacija, oset__ila sam se kao pod prismotrom. 😔 O Ivančice,nemoj da se nerviraš.I ja se nrrviram sa signalima,kao u džungli da smo,a ne u selu.Naše selo je,da tako kažem"u rupi",u dolji,pa,em nema naroda,em ni signala,ali dobro,snalazim se nekako.Da vam poželim laku noć i lepe snove.Super se provedosmo na rođendanu,deca se izigrala,prasence je bilo divno,salata i saher torta.Bubi-ne dadoše mi rep i papke,sramota ih da posluže goste time.Ali rebarca,njam,njam.
|
|
|
|