RE: Julski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

MimaKos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 6:24:12)

I nasa su se bas rano uspavala, odmorih dusu. Sada jedna kafica za dobro jutro :)

emicaa -> RE: Julski baRR (12.7.2019 7:41:26)

Dobro jutro zene drage.

Smorih se na jutro,i cetvrtak bih trebala dobiti a u subotu na more.Prosle godine je isto tako bilo

Duškić -> RE: Julski baRR (12.7.2019 7:47:54)

Jutro.
Emi, sta da se radi.
Kafica!

emicaa -> RE: Julski baRR (12.7.2019 7:54:05)

U krevetu,sa djecom.I ne planiramo ustajati 😁

MimaKos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 7:55:26)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Dobro jutro zene drage.

Smorih se na jutro,i cetvrtak bih trebala dobiti a u subotu na more.Prosle godine je isto tako bilo
  sve dok nije na moru (ko ja), super je

Ivanka 75 -> RE: Julski baRR (12.7.2019 8:20:12)

Dobro jutro!
Prijatna kafica! 

vonavoj -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:00:29)

Pijem kafu i mrzi me da se pomerim.

doramar11 -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:06:40)

Pridruzujem se sa kaficom..

Ivanka 75 -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:09:08)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ja vec stavljam drugi sloj laka za nokte 😊
Ivka spava, drugarica mi dolazi na kafu oko podne, drugarica 15god mladja od mene 😊

flamingos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:26:35)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ja vec stavljam drugi sloj laka za nokte 😊
Ivka spava, drugarica mi dolazi na kafu oko podne, drugarica 15god mladja od mene 😊
Dobro jutro,može kafica.Nećeš verovati,ali i moja drugarica je mlađa od mene 15 godina

bubulence -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:33:49)

Sipajte jednu i za mene. Osecam se kao pregazena macka. A obecala sam deci da idemo u luna park

doramar11 -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:35:32)

Bubi ti si vec u luna parku :)

flamingos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:42:25)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Sipajte jednu i za mene. Osecam se kao pregazena macka. A obecala sam deci da idemo u luna park

Sipam,hajde.Verujem ti,odmori još malo i znam da ćeš ispuniti obećanje,mi smo mame takve-ja pre tri godine,na selu,nabodem nogu na ekser,a pre toga obećam palačinke da pržim i naša ćerkica kaže da ne pržim jer me boli noga,ali nisam odustala-ćopala sam i ispržila joj.Uživajte u luna parku.Ljubim vas.Danas je Petrovdan,pa neću ništa da perem itd.Oko ručka i da uživam sa našom princezom

Filadendronka -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:44:01)

Danas je veliki praznik, mojoj baki po mami bi bio rodjendan. :( Pijem kafu, domacu, nestalo mleka za nes..
IZVORNA PORUKA: flamingos

Sipam,hajde.Verujem ti,odmori još malo i znam da ćeš ispuniti obećanje,mi smo mame takve-ja pre tri godine,na selu,nabodem nogu na ekser,a pre toga obećam palačinke da pržim i naša ćerkica kaže da ne pržim jer me boli noga,ali nisam odustala-ćopala sam i ispržila joj.Uživajte u luna parku.Ljubim vas.Danas je Petrovdan,pa neću ništa da perem itd.Oko ručka i da uživam sa našom princezom

flamingos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 9:52:20)

Jeste,veliki praznik.Prijatna kafica.Hajd ponovo da te pitam-jesi li dobila poruku na"moja ringeraja".

MimaKos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 10:14:11)

Nisam znala da je praznik danas..

bubulence -> RE: Julski baRR (12.7.2019 10:16:19)

Da, da, Petrovdan. Ni ja ne planiram nista da radim, evo njih dve se spremaju za luna park mada se vreme nesto menja a mm mi nije ostavio auto. Krenucemo pa kako bude... Ako pocne kisa svratucemo u neki kafic

flamingos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 10:17:40)

Da, da, Petrovdan. Ni ja ne planiram nista da radim, evo njih dve se spremaju za luna park mada se vreme nesto menja a mm mi nije ostavio auto. Krenucemo pa kako bude... Ako pocne kisa svratucemo u neki kafic

Uživajte,i ovde je užasno vreme

MimaKos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 10:18:51)

Necu ni ja nista da pipam danas... a bas planirala ves da pistim.. kafica dva na redu, pa ko voli nek izvoli.

doramar11 -> RE: Julski baRR (12.7.2019 11:42:09)

Mnogo ti to kafe pijes.

Ivanka 75 -> RE: Julski baRR (12.7.2019 11:43:14)

Na jugu vedro 😊

Olga75 -> RE: Julski baRR (12.7.2019 11:47:26)

Ahoj!
moje dete danas spavalo do 10 [sm=smiley29.gif], jedva sam je iz kreveta isterala, naravno da smo se posvađale. Sad bih trebalo da kuvam pa mi se umiljava jer sam joj obećala testo sa tunjevinom ( obožava ga a mene nervira jer sve dva dana smrdi po toj ribetini) a ja tvrdim pazar i ucenjujem je [sm=smiley36.gif]
Evo i od mene meterološki izveštaj: oblačno je ,sparno i prilično bljak vreme

Filadendronka -> RE: Julski baRR (12.7.2019 11:47:56)

Flamingos,  vidi moj odg od pre neki dan. ;)
IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Izgleda da tebi nije stigao moj odgovor. Sve zavrseno jos pre neki dan. ;)

Auuuu kakvo interesovanje izazva moj kvas.🤣🤣🤣 Da li je moguce da ga niste nikada probale?!!! Do skoro mi je bio odvratan, ali od druge trudnoce sam pocela da ga ovozavam. Zdrav je i ukusan, pun vitamina, samo je problematika sto ima puno secera. Dakle govorim o ruskom kvasu, a sad ga cak proizvode i sa dodatkom razlicitih aroma ( limun, brusnica). 
Draga,pogledaj u moja ringeraja,jel''''''''ti stigla poruka?

MimaKos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 12:01:49)

Kod nas opet sunce i vrucinstina..  ali je bar malonizasli u set_nju, unervozi s3 kod kuce bas!

flamingos -> RE: Julski baRR (12.7.2019 13:02:34)

Flamingos,  vidi moj odg od pre neki dan. ;)

Izgleda da tebi nije stigao moj odgovor. Sve zavrseno jos pre neki dan. ;)

Auuuu kakvo interesovanje izazva moj kvas.🤣🤣🤣 Da li je moguce da ga niste nikada probale?!!! Do skoro mi je bio odvratan, ali od druge trudnoce sam pocela da ga ovozavam. Zdrav je i ukusan, pun vitamina, samo je problematika sto ima puno secera. Dakle govorim o ruskom kvasu, a sad ga cak proizvode i sa dodatkom razlicitih aroma ( limun, brusnica). 
Draga,pogledaj u moja ringeraja,jel''''''''''''''''ti stigla poruka?

Pogledala sam,sad mi je stigla poruka koju si poslala,a od pre neki dan nije.Odgovorila sam ti.Hvalaaaaaa.Srce si

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>