Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] (25.6.2019 12:28:35)
|
nije ni bitno von. to je krvna slika za bakterijsku infekciju. I bris je dovoljan dokaz za streptokoke, da li cete zvati sarlah ili necete manje je vazno[sm=smiley36.gif] nemoj mi sad ko ti fenomenalni lekari bukvalisati hahah. Dobio meni F sarlah pre pet godina i osugavio se temperattura, uradili bris sve po PSu i dadose mu antibiotik - dezurni lekar bila nedelja. I u utorak ujutru dobije meni S temperaturu. Ja kod njihovog pedijatra, kaze on hmmm a da mi sacekamo za antibiotike jos nema sve klasicne simptome ( nije se bio osuo). Reko nemojte me zamajaviti neko uradite bris grla, rodjeni brat mu ima sarlah, ,slinave se po celi dan 1 i 1 su dva [sm=smiley36.gif] Bi bris pozitivan i dobismo i za S antibiotike. Tako da ako se pocne na vreme nije osip obavezna stvar. Ali u ovom slucaju kod S krvna slika stvarno nije govorila u prilog bakterijskoj infekciji, barem ne tad kad je radjena prosle nedelje. Ne znam kakvo bi sad bilo stanje...... a m ozda su tackice i reakcija na kombninaciju virus+ antibiotici. Samo kazem.... Ja sam uvek prva na redu zagovaranja antibiotika, ali oni obije uzimaju antibiotike relativno sirokog spektra vec koliko, nedelju dana? i bolesni su i dalje.... No nebih da davim. Trazite drugo misljenje. Cuvajte se i javi se.
|
|
|
|