Rosita -> RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] (21.6.2019 12:54:57)
|
Dobar dan. Ispisah i ode :( Bili kod dr, situacija se popravlja, pisah u mmr temi. Nadam se da ćemo se izvući! Maro, sa nama u bolnici je bilo dete kome je virus toliko skljokao hgb da je primalo transfuziju. N je isto već mali dečkić, trčkara, dobar je. Hoće da imenuje i ponovi. Juče smo crkli od smeha. Valjda ja kad se spremamo pakujem ranac i kažem još da ponesemo pare, uzmem da stavim u novčanik i sl. Juče plaćam i vadim novčanik a on će paje, paje daj! Rano si počeo 😂. Ili plače neki dan u liftu, ušli spolja, zgrada bila otključana, šta je sad, kad poče kutj, kutj, tek skapiram da se ljuti što ne izvadih i ne dadoh mu ključ. Dosta reči govori prve slogove, ku- kuca, ko- kola, ato- autobus i sl ali recimo gisin i kek (s) kaže lepo 😁. Moja deca u knjizi i na mini materijalu pokazuju kažiprstom, a za nešto u daljini dugo celu šaku uperuju. I tako, lakše je, razgovaramo sad ko ljudi, vidim da razume. Samo što se zalepio za mene baš . mm ga jutros budi za dr, nema šanse. Iako se noćas sto puta budio. Tek kaže mm eeej, ode mama, ustaaaj, ode mama, ustade N ko bela lala 😁. Odoh mame da raspremam nešto koliko stigne. Mrzi me jako. Pozdrav
|
|
|
|