Filadendronka -> RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] (16.6.2019 9:01:54)
|
Mi se vratili iz sela, ne pamtim da sam ovoliko bila umorna. Vratila sam se pet dana unazad i citala sta sta ste sve pisale i tako utonula u san nocas. Baka je bolje, da covek ne poveruje kako je zivnula iz totalne kome. Ali sam imala mnogo posla oko nje i dece, mada je mm bio ogromna pomoc oko svega. Pojavile se varicele u nasoj jaslenoj grupi, toliko se plasim za bepca sta ce biti u slucaju da ih D donese iz vrtica. A plus po ovoj vrucini sama sa njima u stanu, necu ni da razmisljam. Prebacicu se na odgovarajucu temu. Uradila sam pramenove, bila tri sata kod frizera od cega su me mm i deca cekali u autu bar pola sata na milion stepeni. Citam temu bracni problemi i sto kaze Ivanka neka se mm nekad snadje sam. Mogu valjda dva puta godisnje da odem kod frizera. I sve je naravno bilo ok, mm me je maximalno podrzao. Ali ja sam bila kao na iglama, jedva sam izdrzala feniranje do kraja. Kud i rekoh talase, kad oni zahtevaju deset__ minuta duze feniranje. Inace sad jos nekako da se vratim u normalu, bas sam se opteretila poslednje dve, tri nedelje. P.S. Primam cestitke povodom jedne od najlepsih prica o dojenju. :)
|
|
|
|