Bebana17 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 06/19 [chat] (7.6.2019 19:26:26)
|
Ja sam silno zelela epidural, prvi put mi nisu dali jer su se plasili zbog moje trombofilije, a hematolog, misleci da ce biti carski rez nista nije napisao za epidural. Drugi put je hematolog ispisao da smem epidural da primim, ali me je neka idiotska doktorka iz porodilista drzala na odeljenje celu noc ubedjujuci me da se ja ne poradjam i da nemam kontrakcije, dok sam ja u pet ujutru iskukala od sestre da zive opet nekog iz porodilista da me vode gore ili cu se poroditi na odeljenju bilo je kasno za sve. Dodje opet ta nadrkana presminkana doktorka i krene da se dernja da se ja ne poradjam, ali sad ona mora da me vodi u porodilište jer je treci put dosla zbog mene dole. Ja joj na to kazem da me vodi i da cemo videti ko se poradja, a ko ne. Dodjemo mi gore, ona odbije da me pregleda, jer Boze, ja umisljam da se poradjam. Dodje odmah drugi lekar, ljubazan, brz, pregleda me bezbolno i kaze mi da cu se svaki sekund poroditi i da hitnoidemo u salu na carski rez zbog karlicne prezentacije i obima glave kod bebe. I tako se ja i drugi put porodih bez epidurala, ali ovog puta na carski rez.
|
|
|
|