Zemunka85 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 06/19 [chat] (21.6.2019 23:19:59)
|
Pozdrav trudnice [sm=smiley31.gif]. Nato cestitam [sm=bravo.gif], blagis tebi [sm=smiley36.gif]. Uzivajte, nema lepse stvari <3!!! Bubulence - bas kontrakcije? Ako je tako, ja bih isla kod DR .... Maruska, eto simptoma, uzivaj sada [sm=jezicek.gif]. Ja sam prekosutra u 11, nedelji ne osecam aaaaama bas nista. Ja nisam u prethodne dve ni jednom povratila, niti imala mucnine. Ali imala sam gadjenje, a gladna. Za sad u ovoj trudnoci nemam ni to. Sem malo na grasak [sm=smiley11.gif] Popkice - ja se nadam da ce te ta slomljenost poceti popustati skoro. Ima zena horor prodju taj prvi trimestar .. bas nema pravila. Sto se mora tice, mi smo sa Larom isli prvi put kada je imala tacno godinu dana, tako se potrefilo. U trudnoci sa Lukom smo isto isli kada sam bila 7. mesec, i prosle god kada je imao 9m. Isli smo i na Zlatibor kada je imao 4M. Ove god na Peloponez, malo predaleko bi .. ne bih ponovo [sm=smiley29.gif]... Mi smo zavanicno 24h bez sisanja [sm=smiley19.gif], ja to jako tesko podnosim. Basbas .. ali sto se mora, mora se ,,, Inace meni je termin 23.1. Ja sam zakazala i Nifty i dabl, sve redom :D. Tako bih volela da je devojcica - zbog Lare, da ima i sestru. Samo zbog Lare. Meni je aaaapsolutno svejdeno. Njoj cu dati da busi onaj veliki balon, sa baloncicima, kada saznam pol. To cu sama da organizujem, jer Nifty to nema [sm=smiley36.gif], da joj bude zabavno. Iako cemo mm i ja tada vec znati, a mozda i njemu precutim pol cim saznam, pa tako sazna. Ne znam jos... Inace, nzm sta mi je, cini mi se da ovaj treci put najvise razmisljam o porodjaju, a tek sam na pocetku. Bajkovito mi je da se desi prosli scenario, kada sam se porodila za 15min (na stolu sam bila 15min) tj oko 50ak min od kako sam se rastala sa mm. Bez epidurala, epiziotomije ... Imam suprotne strahove - te da ce da se oduzi, te da necu stici na vreme [sm=zmeden.gif] Ja sam ovih dana u organizaciji rodjendan za klince, jeste da je krajem avgusta, ali izabrala sam odelca, iznajmila njemu Patrolne sape maskote, njoj onog disko robota i bas se radujem. Njoj je poslednja godina sa vrtickim drugarima, a njemu ce mozda biti prva (nadam se da ce krenuti u jaslice do tad). Sve u svemu jedva cekam i bas se radujem. A opet kada pomislim da ona krece u skolu samo par dana posle rodjendana,..ne zuri mi se bas :D. Pozdravljam vas trudnjace, odoh da spavam, mi sutra imamo pre podne rodjendan, popodne svadbu. U nedelju sam planirala Laru da vodim u bioskop ima neki lep film sa delfinom, a ja njih oobozavam!
|
|
|
|