Zemunka85 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 06/19 [chat] (15.6.2019 13:40:45)
|
Hvala dRRugarice moje nove i stare [sm=smiley31.gif] Eco, Von hvala na pitanju super smo i klinci i ja. Ja redovno dodjem, na par dana .. ali nisam u poslednje vreme bas nesto pisala. Klinci rastu (na stranu sto sam napisala da L ima 7,5, a ne 6,5 :D tj za dva meseca c eona 7 a on 2), dobri su. Ona sada u skolu, on taman krece u vrtic... I ja sam planirala da se posvetim sebi, ko je trudnovao sa mnom prosli put setice se da sam diplomirala u prosloj trudnoci ,, ali eto .. desilo se skrooooooz neocekivano, nekako i dalje ne mogu da poverujem.... Maruska, ja jos malo ulazim u 10. nedelju i nemam ama basbasbas ni jedan simptom, ali niiiiiiii najmanji, tako da sve je to ok. Jos klinac od 21m sisa, znaci jako vuce, niti su mi osetljive grudi, niti bradavice. Ni mucnine, ni vrtoglavice, apetit isti .. ma nista ne osecam.... Desi se i da zaboravim da sam trudna, samo kada mi alarm zazvoni za AB (pijem zbog hematoma) potseti me .. Meni ej glavna muka dojenje, DR kazu da prestanem ... a nit mi se prestaje nit znam kako cu :( :( :( .... Ja sam zakazala Nifty za 1.7. ne mogu da docekam. Iskreno, sve mi je cudno, prosle obe trudnoce su mi termini bili isti dan i u ovo vreme sam vec bila 8.mesec .. sada kada pomisljam o stomaku u zimu .. nista mi nije jasno :D... Sto se srca tice, pa sacekaj jos malo .. jos dve tri nedelje da se ne stresiras bzv ako srcane akcije jos nema, jer je skroz ok da se pojavi i u 8+ ... Pozdrav trudnice odoh ceri da punim bazencic, jutros je imala nastup iz baleta pa sada malo da se opusti [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|