RE: Junski barr (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Junski barr (23.6.2019 17:44:50)

Pokusala sam da zaposlim mozak i da razumem ali neeeee.... Ne moze moj mozgic to da procesuira u nedelju... 😊
Inace, to su komsije koje kao smiruju decu jer im je stric u susednom ulazu mnogo bolestan, pa da mu ne smetaju, mLogo uvidjavni, ali zato Stoja roka li roka celo popodne bolesnom coveku pod prozorom 😡

flamingos -> RE: Junski barr (23.6.2019 20:26:00)

Gde ste mame?Ovde nevreme,haos,kisa,grmi.Taksijem se vratismo od prijatelja,deca se igrase i cekasmo da stane ,ali nista od toga.

veselicaa -> RE: Junski barr (23.6.2019 20:42:01)

Mi bili u dvoriste do malopre,kod nas ceo dan suncano ali duva vetar,bas je prijatno.Sada uvece samo za setnju.

flamingos -> RE: Junski barr (23.6.2019 20:51:18)

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Mi bili u dvoriste do malopre,kod nas ceo dan suncano ali duva vetar,bas je prijatno.Sada uvece samo za set_nju.
Uzivajte u lepom vremenu i u šetnji

veselicaa -> RE: Junski barr (23.6.2019 20:52:40)

Sada smo u kuci,Nina slusa pesmice,ja sredjuejm ves.

Ivanka 75 -> RE: Junski barr (23.6.2019 21:02:41)

Dobro vam ovo konacno kisno ohladjeno vece 😊
Bilo neizdrzivo napopju negde do pola 8. Vetric poce da duva, zaladi malo pa i kisa poce. Ivka ted tad izasla malo napolje i lezala u lezaljci pa je deka ljuljuskao. 
Pa pade kisa i sad prijatno, sve prozore sam otvorila da udje normalan vazduh malo. 

veselicaa -> RE: Junski barr (23.6.2019 21:09:26)

I kod nas ce kisa,ceo dan vetrovito.

veselicaa -> RE: Junski barr (23.6.2019 21:13:42)

Ajde,da posluzimo baRr
[img]https://i.ibb.co/4gD90Nw/picenceeee.jpg[/img]

Ivanka 75 -> RE: Junski barr (23.6.2019 21:20:17)

Moze pice, spavam budna 😔

bubulence -> RE: Junski barr (23.6.2019 21:37:26)

Vece, sta se sluzi??? 

veselicaa -> RE: Junski barr (23.6.2019 21:38:45)

Bubi trudnicice najlepsa,sta ti se pije [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:03:28)

Eeeej bubi, kako bese na rodjendanu? Izdrzala si do kraja? 

Ivanka 75 -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:03:52)

Bubi, sa velikim B ❤️

veselicaa -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:11:57)

Ona ce preneti.gde ce da se poradja a nije kupila sve sto htela [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

flamingos -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:18:04)

Draga Fil,javi mi da li ti je stigla poruka koju sam ti poslala na"moja ringeraja".Odgovorila sam ti na poruku,pa ne znam jesam li uspela,pošto sam i redakciji pisala,ali izgleda slaba vajda-ne znam...Uglavnom-glasala sam čim si objavila recept

veselicaa -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:21:12)

Ako si poslala poruku stigla je.
A marketing ne stigne da odgovori na sve poruke,ako je pitanje u vezi nagrade pogotovo.

flamingos -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:25:34)

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Ako si poslala poruku stigla je.
A marketing ne stigne da odgovori na sve poruke,ako je pitanje u vezi nagrade pogotovo.
Ne draga,još početkom meseca u vezi podataka kada su tražili za slanje nagrada,nisam im sada pisala.Stigle su mi dve nagrade,još ova,Lycia,za koju se nadam da stigne do petka,a potom odosmo na selo

veselicaa -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:26:53)

Ako su ti vec stizale nagrade,imaju tvoju adresu a nagrada ce stici kada sponzor posalje.

flamingos -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:32:54)

Veselice moja,adresa je dostavljena,ne sumnjam ja u to da nagrada stiźe,nego što neće imati ko da je preuzme.Idemo na selo,da odmaramo od škole i uživamo u seoskoj idili.Diduše-čeka me sređivanje kuće,dvorušta,ali ne marin,samo da odemo iz stana,raj za neše detence-a i za nas,živela sloboda.Mada,šećkamo se mi i do grada,pa nadam se da preuzmem svoju nagradu.

Filadendronka -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:47:55)

Ej draga, odgovorila sam ti odmah. Hvala ti! 💕
IZVORNA PORUKA: flamingos

Draga Fil,javi mi da li ti je stigla poruka koju sam ti poslala na"moja ringeraja".Odgovorila sam ti na poruku,pa ne znam jesam li uspela,pošto sam i redakciji pisala,ali izgleda slaba vajda-ne znam...Uglavnom-glasala sam čim si objavila recept

Filadendronka -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:50:35)

Draga, neke nagrade stignu odmah, a za neke se opet prolongira vreme dostave. Ako imas nekoga u komsiluku ko ti je ok mozes da ga zamolis da primi paket u tvoje ime. Kada te pozove kurir samo ga preusmeris i to je to. 
IZVORNA PORUKA: flamingos

Veselice moja,adresa je dostavljena,ne sumnjam ja u to da nagrada stiźe,nego što neće imati ko da je preuzme.Idemo na selo,da odmaramo od škole i uživamo u seoskoj idili.Diduše-čeka me sređivanje kuće,dvorušta,ali ne marin,samo da odemo iz stana,raj za neše detence-a i za nas,živela sloboda.Mada,šećkamo se mi i do grada,pa nadam se da preuzmem svoju nagradu.

Filadendronka -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:53:40)

Kada je rec o nagradama, meni stigle cetkica/pasta i konac za zube. Nisam se takmicila, nemam pojma otkud mi to. 😁 Bilo je puno igara u poslednje vreme, ne moze covek sve ni da isprati. Ja sam se sad prijavila za C kuhinju, objavila sam neke svoje  proverene recepte. 

flamingos -> RE: Junski barr (23.6.2019 22:59:39)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Kada je rec o nagradama, meni stigle cetkica/pasta i konac za zube. Nisam se takmicila, nemam pojma otkud mi to. 😁 Bilo je puno igara u poslednje vreme, ne moze covek sve ni da isprati. Ja sam se sad prijavila za C kuhinju, objavila sam neke svoje  proverene recepte. 
Super su ti recepti.Nije problem,preuzmeriću ja kurira,samo kad kurir pozove a u selu signali loši...Da sam znala da će kasnije poslati,mogla sam adresu prijateljice da ostvim koja je uvek u svom ffizerskom salonu i preuzela bi nagradu.Videćemo već nekako

bubulence -> RE: Junski barr (23.6.2019 23:05:28)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Jok, otisli smo malo pre torte, nisam mogla vise. Bilo je pretoplo, klima neka malecka na ceo restoran sa sve zivom muzikom... Vesi, sipaj nesto gazirano, jako mi je muka

Filadendronka -> RE: Junski barr (23.6.2019 23:17:56)

Aaaa sad citam, pa ti si hit Bubi. Ja sam putovala 3h u jednom pravcu u 38.nedelji. Ali sam osecala da mogu da putujem.
IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Jok, otisli smo malo pre torte, nisam mogla vise. Bilo je pretoplo, klima neka malecka na ceo restoran sa sve zivom muzikom... Vesi, sipaj nesto gazirano, jako mi je muka

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>