BubaBubica -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/19 [chat] (26.5.2019 12:09:15)
|
Nato, Bubu kako ste? Vidim da natu muči visok pritisak, jel lupa jako srce kad je visok pritisak ili se to ne može oset_iti na taj način? Meni već drugi dan pucketa u ušima, kao da mi se zapuše pa kad zevam pucketa. Doduše prehlađena sam već par dana pa možda je i zbog toga. Inače mi već sve ide na živce, baš sam nervozna u poslednje vreme, bukvalno zbog ničega meni živci igraju. Spava mi se i radi nešto u isto vreme. Tako bi išla u neku dugu šetnju ali jedva dođem do svekrve koja živi blizu nas. Juče i danas me kontrakcije baš šibaju, već mi i one idu na živce, a par dana me svremena na vreme boli dno stomaka kao kad treba da dobijem. Ali baš zaboli ne bolucka samo blago. Iscedak imam stvarno na izvoz, ne verujem da je čep jer je skroz bistar i beo ali je rastegljiv užas, jedva se obrišem. Nema ni svraba ni neprijatnog mirisa pa je valjda krenulo čišćenje. Ako mi sutra opez kaže da sam nimalo otvorena stvarno ću da dobijem nervni slom. Meni kad krene porođaj ladno ću da ga kuliram kako nije ništa. Bebac se samo meškolji, nema više mesta za udarce ili je lenj. I muka mi je već par dana, stvarno sam nizašta. Eto iskukah se valjda će mi biti lakše. Samo da krene više, stvarno hoću da se porodiiiim! Lepo bi bilo sutra, ćerka najstarija ima rođendan, ona bi bila presrećna.
|
|
|
|