Rosita -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (24.5.2019 13:47:05)
|
Dobar dan! Dobro smo, jutros malo obilnija stolica i mekša, ali ok je, pio je jogurt juče. Jutros mu stavila kašičicu pavlake u palentu, jeo je. On baš voli da pije uz jelo, pomorandzu, čaj, kad je primereno. Tako da sam mu i jogurt otvorila, uzeo 2 gutljaja i nije hteo više, naravno ni ne mora. Evo opet sam ga uspavala sedeći, pevajuću i ljuljuškajući ga, bez sise, sad ću ga spustiti. Jee. Išli napolje. Hodao čovek, pušta se. U prodavnici otišao sam par metara da nešto pipa. Onda seo pa otpuzao do oslonca da se digne, jer ne ume sam da ustane. Ispred zgrade isto malo hodao sam. Kad je gusto sede, pouzdan je. Ima novu reč a to je SKE, u prevodu sirće 😂. Sad baš glasno, jasno i primereno govori Da i Ne. Da hvalim malo i mog bucikanera ❤ Ni ja nisam bila zadovoljna na vma. Gastro je u pitanju. Ali otišla sam na bum kod nekog no name. Gore su dobri Doder i neki na T, da l beše Trabar. Treba se raspitati kod koga. Sama činjenica da je vma u pitanju ne garantuje kvalitet. N se isto budi jedno 3-4*. Ne znam na koliko, još uvek sisa noću. Ali polako, to mi nije hića da mu diram. Zadovoljna sam da danju ne sisa. Gde su ivana i emica? Ne javlja se ni mamajo, suzi odavno. Kad se krene sa poslom teško se stiže. Puno pozdrava.
|
|
|
|