RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

smeško -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 12:02:23)

Anci, htela si da se oslobodis deteta, priznaj! 😂😂

Dobar dan! Danas sam izgubila neki red kojim radim po kuci svakog dana. Zacepio mi se kanal, idem na ginekologiju da me sestra izmlaza i razbija plocicu. Odoh u kupovinu sa decom, pa cu i ja probati Anin kolac.☺

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 12:07:05)

Smeško [sm=jezicek.gif] nisam normalna, svega mi [sm=smiley36.gif]

Samo vi meni pravite zazubice sa mojim kolačem, ja i dalje odolevam [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 12:08:14)

Voci, Ljiso, Von, kako su deca? Ostale mame grlim! 
dobro jutro Filandendrone, dete je dobro, nema slina, ne kaslje vise. Odlicne su ampule Fluimucil.
Dobro jutro i ostalim mamama. Evo krckam rucak, pa jos malo po dete u vrtic.
Radim veceras, ne mili mi se nesto, toliko smo juce popadali u nesvest od posla, nismo stale, taman zavrsimo dva, dodju jos dva, sve tako.
Bas sam umorna, imam jos tri i po msene do odmora od dve nedelje, cini mi se da se nikada nisam vise radovala istom.
Moze kafica?

smeško -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 12:08:58)

Javicu ti kako je ispao.💖😘😂

jance -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 12:09:33)

Dobar dan. Zavrsila sam cas i sad kuliram i cekam da se bebuska probudi, nesto je zakucala... ali neka je, taman da ja malko odmorim. Jutros sam uletela u apoteku i izmerila ptitisak 150/90 pa sam sad opet opsednuta sa tim naravno. Iako i sama znam da se tako ne meri pritisak. Inace mi nije lose niti nista. Stavise bas mi je dobro. Imam elana i snage i volje i neke pozitive....Mnooogo mi prija sto radim ove casove, mozak mi odmara...

Ceka nas buran vikend inace, spremam se psihicki polako. U subotu dva rodjusa a mm hoce da bodi O na auto trke na Miseluku ( novosadjanke spremite se na kolaps u saobracaju!)
U nedelju O ide na seminar iz aikida, mukica se raduje seminaru samo zato sto ce za rucak imati pljeskavicu 😂
K ide na izlet. Jutros smo konacno dobili uputstva za odlazak i pakovanje... setih se da K uopste nema nikakav ranac. Mozda joj torba preko ramena za aikido pomogne ali je pitanje da li ce joj biti prakticno...

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 12:46:50)

Ana, svrati kod mene na kolač 😊 super je, naravno ja sam ga najvise pojela,imamo ga i za danas...
Juce bili dosta napolju,i danas cemo...lepo je vreme...
Von,kako je sad M? Rosi,javi kako ste...mislim na vas...
Puno vas pozdravljam!

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 12:48:23)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Sanjice, dobro me podset__i da je Mladi Nikola, treba da cestitam drugarici posto to slavi njena porodica. Maraj, pisala sam u temi o vaspitacici, super da si obavila razgovor i sad ti je mirnija glava. Pari, blago tebi sto si u US i imas prilike da vidis taj svet preko okeana. Ja sam na faxu imala mogucnost da odem na razmenu, ali tad sam bila protivnik dalekih putovanja. Sad bih i u Tanzaniju otisla. 🤣 Voci, Ljiso, Von, kako su deca? Ostale mame grlim! 
Svima koji slave čestitam.Evo mi pišemo domaći.Vreme tmurno,opet će kiša.Pozdrav i poljubac mamama i mališanima

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 13:00:56)

Dobar dan. Vracam se iz Bg. Stadoh na omv da obavim wc i popijem kafu i iskuliram pre odlaska kuci heheh...imam rucak pa se ne zurim da kuvam. Danas jos dva casa i svasta nesto. Riknucu ove nedelje. Sad cu da iskoristim priliku da se javim francuzima za njuzleter dok ovde sedim. A i sef mi sinoc nije poslao neki link (opet mi je dao nesto da ucim heheh jeee)  tako da ce to veceras. Riknucu danas od obaveza.
Maraj procitah u temi za vrtic. Super proslo. 
Moram da snimim i demo cas danas nakon ove obuke. I da im posaljem. Ako im se odmah svidi mogu odmah da pocnem. Ja sam malo skepticna. Ja sam brza i energicna. I nemam iskustva sa predavanjem deci ispod 10 godina. Engleski mi je na visokom nivou i ne znam kako cu se zaustaviti da pricam sporo i da naglasavam svaku rec 😀 sad kad mi demo bude uzasan hahaha...a cini mi se da ocekuju od mene da bude savrsen. Ja inace delujem kao izuzetno samouverena kad pricam sa ljudima ali izuzetno sam nesigurna u sebe kad krecem nesto novo da radim sto nikad ranije nisam. 
Idem da posaljem ovim poruke i zavrsim kafu pa da picim kod mojih dusica kuci. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 13:03:38)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobar dan. Vracam se iz Bg. Stadoh na omv da obavim wc i popijem kafu i iskuliram pre odlaska kuci heheh...imam rucak pa se ne zurim da kuvam. Danas jos dva casa i svasta nesto. Riknucu ove nedelje. Sad cu da iskoristim priliku da se javim francuzima za njuzleter dok ovde sedim. A i sef mi sinoc nije poslao neki link (opet mi je dao nesto da ucim heheh jeee)  tako da ce to veceras. Riknucu danas od obaveza.
Maraj procitah u temi za vrtic. Super proslo. 
Moram da snimim i demo cas danas nakon ove obuke. I da im posaljem. Ako im se odmah svidi mogu odmah da pocnem. Ja sam malo skepticna. Ja sam brza i energicna. I nemam iskustva sa predavanjem deci ispod 10 godina. Engleski mi je na visokom nivou i ne znam kako cu se zaustaviti da pricam sporo i da naglasavam svaku rec 😀 sad kad mi demo bude uzasan hahaha...a cini mi se da ocekuju od mene da bude savrsen. Ja inace delujem kao izuzetno samouverena kad pricam sa ljudima ali izuzetno sam nesigurna u sebe kad krecem nesto novo da radim sto nikad ranije nisam. 
Idem da posaljem ovim poruke i zavrsim kafu pa da picim kod mojih dusica kuci. 
Srećno,držim fige

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 13:28:46)

Ljiso ma ti si zena zmaj. I ti i von!
Ja bila malo napolju sa S. Bas me noge bole. Dal od vremena, dal me vene bole...a bice da je i jedno i drugo...
Rucak za danas nemam. Mama punila paprike , tako da ipak imam rucak [sm=bravo.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 14:27:34)

Nema ranih reakcija, sve smo popili! Pratimo dalje!

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 14:29:21)

Rosi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 14:29:27)

Super Rosi! Da tako ostane!

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 14:39:57)

Sjajno. Rekoh ti ja

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 14:40:17)

Otpala sam. Milion poslova obavljam, a dan jos nije gotov.
Malo sam se ispruzila, pa opet u skolu. Mm ide u pet kod urologa da se dogovori oko intervencije. Na iglama sam.
Rosi super [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 14:42:03)

Rosi [sm=bravo.gif]
Smesko...procitala sam..pa kud sad zacepljen kanal! Jesi bila kod gin. Sta kazu

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 14:45:09)

Oprezna sam, tako je i D prošao u bolnicu, stvar je krenula uveče.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 15:40:52)

Smesko,ipak si nadrljala sa kanalom! Rosi,neka tako i ostane.M je dobar,osim sto se osuo,nije puno,na stomacixu,ali vec 36h nema temp.Isli amo u set_nju,krenuli sa dukserima i kisobranima,vratili se u kratkim..bolest.Sanjice ne pises u temi rekreativna,kako joj je?

Duškić -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 15:58:33)

Von bas tako.
Super za temp.spremila rucak i mali odmor.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 16:01:52)

Von, sad sam napisala. Previse imam obaveza, pa nemam kad da pisem. Nemam kad ni da razmisljam previse. Cujemo se i bitno mi je da je zdrava

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 17:18:36)

Von, virusni osip?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 17:42:53)

Pa da,trodnevna groznica.pisala sam u temi.

smeško -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 18:16:53)

Von, drago mi je da ste bolje! Rosi, cekamo onda vece i jutro. Drzim palceve! Maki je to prerastao sa godinu dana. Sa J konzumiram mleko i mlecne proizvode i ne vidim problem kao sa M. Videcemo posle. Voci, kako su usici?Maro, Von, nije lose kako je bilo sa N i M. Nisam dobila ab, sestra mi je masirala dojku i izmlazala me. Preznojila sam se i izbrojila zvezde i juce i danas, ali je bolje. Mnogo bolje.Ljisho, da se ne ponavljam, kada ste ovde, poziv na kafu uvek vazi! Ne moras da je ispijas na pumpi.💖 Mame, moje dete vise ne prepoznajem. Hteo je da ostaje sa bakom i dekom, sada nema sanse. Vristi sa vecinom ljudi koji nisu ja. A kada se razvristi to je bezi ko moze. Svuda ide sa mnom, srecom svuda vozim. U kuci ga drzim jednom rukom, drugom radim. Primer od juce. Isla sam sa njim na ginekologiju. Otisla sa njim po N zbog prepunog ranca, pa u postu, Ideu,...Zaspi kasno, cekam ga, cekam i na kraju pozovem mamu da bude sa njim dok ja odem po M u vrtic. Vratimo se za 15-ak minuta i iz dvorista ga cujemo kako vristi. Udjem u kucu i vidim da vristi jer je cuo auto, a mama bezobraznica se nije odmah pojavila. Dok sam se presvukla on se toliko naljutio da je vristao jos 15 minuta bez zelje da stane. Toliko se ljuti da mislim da ce bas on biti dete koje se baca po samoposluzi. Vec se baca unazad i udara glavom i guzom. 😣

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 19:49:05)

Smesko, ni moja T nece nikog osim mene, sve se nadam da je faza...iako samo sa mnom i sa M i provodi vreme...sa mm malo, sa mojima jako malo i eto...Von,nadam se da ce M brzo skroz ozdraviti!Rosi, da bude sve dobro veceras i sutra!
Ja sam nesto smlacena,mozda pritisak...nesto nemam snage ni za sta. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 20:14:44)

Smesko pa jel bolje od masaze? Jel jos mora da se ide?
Jao i moja S pocela da se "lepi " za mene. Po ceo dan ide i vice ma ma ma ma ma [sm=hudicek1.gif] najbolja je kad joj nisam u vidokrugu. Cim me spazi..histerija.
Nego nos joj curi zadnjih pardana. I slabije mi jede. Samo bi sisala. Sta joj je sad...pojima nemam. I juce i danas mi odbija dorucak. I ostalo mrljavi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>