smeško -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (22.5.2019 18:16:53)
|
Von, drago mi je da ste bolje! Rosi, cekamo onda vece i jutro. Drzim palceve! Maki je to prerastao sa godinu dana. Sa J konzumiram mleko i mlecne proizvode i ne vidim problem kao sa M. Videcemo posle. Voci, kako su usici?Maro, Von, nije lose kako je bilo sa N i M. Nisam dobila ab, sestra mi je masirala dojku i izmlazala me. Preznojila sam se i izbrojila zvezde i juce i danas, ali je bolje. Mnogo bolje.Ljisho, da se ne ponavljam, kada ste ovde, poziv na kafu uvek vazi! Ne moras da je ispijas na pumpi.💖 Mame, moje dete vise ne prepoznajem. Hteo je da ostaje sa bakom i dekom, sada nema sanse. Vristi sa vecinom ljudi koji nisu ja. A kada se razvristi to je bezi ko moze. Svuda ide sa mnom, srecom svuda vozim. U kuci ga drzim jednom rukom, drugom radim. Primer od juce. Isla sam sa njim na ginekologiju. Otisla sa njim po N zbog prepunog ranca, pa u postu, Ideu,...Zaspi kasno, cekam ga, cekam i na kraju pozovem mamu da bude sa njim dok ja odem po M u vrtic. Vratimo se za 15-ak minuta i iz dvorista ga cujemo kako vristi. Udjem u kucu i vidim da vristi jer je cuo auto, a mama bezobraznica se nije odmah pojavila. Dok sam se presvukla on se toliko naljutio da je vristao jos 15 minuta bez zelje da stane. Toliko se ljuti da mislim da ce bas on biti dete koje se baca po samoposluzi. Vec se baca unazad i udara glavom i guzom. 😣
|
|
|
|