smeško -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (18.5.2019 23:16:04)
|
Von, mislila sam na curenje nosa, uvo, kasalj, T. Ucinilo mi se da su P i M bili cesce pod virusima. Izvini. Bas mi je zao. Ovo promenljivo vreme je raj za viruse. Ja nemam flastere u kuci. Bar ne onaj hanzaplast, klasicni flaster imam, onaj svileni. Ali to je retko za decu. Moji ne vole to lepljenje, izbece se od straha. 😂 N se odmah grli, a M kada ga boli prvo place jedan minut sa strane, pa onda pridjem da ga mazim i ljubim. Kada se malo udare, ja poslednjih godinu dana po malo suprotno od vas, ucim ih da ne placu po svaku cenu, iz navike. Ne zato sto mi nije zao, nego zbog dece koja umeju da budu surova. Kod mene placu koliko zele, ali u skoli i vrticu izbegavaju. Sta cu, moram malo i takticki da postupam.Deca sve uce gledajuci. Pre dva dana smo sa terase posmatrali N i M kako se igraju. M vozi bicikl, N ga pridrzava. M komentarise:,,Ne mogu da verujem koliko rupa! Zar im je bilo tesko jos samo pola metra da asfaltiraju sa strane..." N pozadi odgovara:,,Dobro, pazi samo da ih sve ne pogodis". To smo mm i ja u kolima. 😁😂 Tako mislim i da ih batinama ucimo da nasilno resavaju konflikte.I tako, raapisah se. Jos malo i ukljucujem masinu za sudove. Nema Pari. Ni Emice. Mili mi bas nedostaje.
|
|
|
|