Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:30:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Slomio tati cekic?!!! Bes, bes i samo bes
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:32:09
|
|
|
|
Filadendronka
|
Vrv je dete zapostavljeno i tako privlaci paznju. Ne znam odakle bi drugo bes dolazio.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:33:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ju bude li ovaj moj taki dobice on Lek= COSAK iz nekog razloga klincima kad su tako mali cosak bas bude lekovit. Ili stolicu da sedi dok se ne smiri. To cu jos razmisliti ali on ima tendenciju da "unistava" vec je pokidao jednu knjigu. Naravno od D kad je bila mala. Mada moram priznati malo se stisava kod P taj bes inadam se da kad bude jos malo razumniji da ce biti moja dobrica A ovaj mali kao da si ga opisala isto kao i taj vas. Jos laze a videli ga sopstvenim ocima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:38:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje licno misljenje je da su kumovi u zelji da budu dobri roditelji kasno odreagovali na njegovo ponasanje. Tj, tu je radio onaj stereotip, on je decak, decaci su takvi. Uzasavam se stereotipnih misljenja, pogotovu od ucenih ljudi. E sad, oni su ga pustali da radi sta hoce, a onda mu se rodila sestra kad je imao 2 god i nisu smeli da ga ostave nasamo sa njom. I dan danas je cuvaju od njega iako ona sad ima 6 god. Mnogo je surov, a pametan. I u svemu mora da bude naj naj. Pazi kad je onaj dan kod nas kad su bili, odemo da proset__amo do stop shopa, idu on i sestra ispred na i on iz cista mira gurnu dete, mala udari u izlog odbi se od njega. Ma ja bi ga sa zemljom sastavila.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 30.4.2019 23:40:13 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:44:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Podlac jedan. Ju strasno. Ja ostavim D i P u sobi zajedno. Zatvorim ih i kazem joj cuvaj batu dok ja.... A slazem se s tim da ima roditelja koji kasno reaguju. Mislim pisala sam P ima kaznu. Ide u kavez kad se bacaka od besa. (ogradicu) pa ga pustim da se izbacaka do mile volje i tek kad se smiri moze napolje. I evo kazem mnogo je vec bolja situacija sa njegovim besom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:50:15
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja sve pokusavam razgovorom, videcu efekat za godinu, dve. Ne podnosim nevaspitanje ni kod odraslih. Nadam se da moji decaci nece biti takvi, jer se stvarno trudim da sve objasnim i ukazem na sve pozitivne/negativne strane svakog poteza.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:51:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Podlac vala... Ma ni sad nema neke posebne reakcije od strsne roditelja, vise je kao, ma vidi ga sta radi, a korekcije ponasanja i kazne nema uopste.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:54:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odsustvo reakcine od strane roditelja dete tumaci kao odobravanje postupka. Ako roditelji cute, dete ce nastaviti da radi to sto radi. A tesko je odreci se navike i shvatiti zasto posle 2 god slobode sad odjednom ne moze, ne sme nesto da radi jer nije u redu. A do juce je bilo u redu. Nije do dece nego je do roditelja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:58:26
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bas tako, roditelj postavlja granicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 30.4.2019 23:59:49
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mada, zavisi i koliko ljudi cuva i vaspitava dete. Najgore je kad je dete pod razlicitim uticajem i ne zna sta je zapravo ispravno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 0:00:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srećan nam 1. maj, praznik rada 👍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 0:02:05
|
|
|
|
kamičak
|
Nek je srecan, mada je kisni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 0:03:17
|
|
|
|
Filadendronka
|
Srecan nama na porodiljskom. 🙈
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 0:08:50
|
|
|
|
Filadendronka
|
Laku noc, vreme da se spije...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 6:22:26
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro jutro (ne)radni narode!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 6:33:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! M i ja budni od 5 i 45..a uzasno je spavao!I da,ko je baksuz,jaaaa..ladno sam dobila .posle 6 meseci na vreme..em smo u gostima,em mi pada bas za krstenje ako stigne opet na vreme...grrrrr..A danas nam je i godisnjica braka,hteli smo do Koporina,2010.za 1.maj me je tu zaprosio,a 2011.za 1.maj smo se vencali,tesko da cemo mrdati..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 6:40:33
|
|
|
|
Filadendronka
|
Von, cestitam na godisnjici i veridbe i braka! Neka vam je sa srecom jos mnogo godina. 🍀🍀🍀I ja sam lose spavala, bolucka me stomak i dalje. Rana od epiziotomije je i dalje puna konaca, pa sam sinoc skinula par komada koliko sam mogla. Ako nije zaraslo za mesec dana, nece nikad. Jadne mi zene koliko toga podnosimo. Treba da zakazem ginekologa, samo ne znam kako cu i bebu da cimam po Domu zdravlja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 6:47:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutroooo 😊 Kisa.... Fuuuj... Von srecna godisnjica i veridba 🍾🍾🍾 Fili, kod ginekologa idi, meni su konci toliko zatezali kozu da nisam mogla da hodam dok nisu skinuli sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 7:03:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Fili,ako su spolja,namazi flogocid,omeksace ce i ispasti.,ja sam tako...a kod dr imas prednost kao porodilja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 7:07:25
|
|
|
|
Filadendronka
|
Jos uvek imam lohije, tako da nema sanse da idem sad kod dr. Meni samoj je bljak, a generalno nemam neke tegobe zbog konaca. Jedino me nerviraju sto su toliko ostali i sto stalno imam osecaj da sam prljava. Sama cu da secnem u slucaju da ne spadnu jos neki dan. Gipka sam 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 7:11:04
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nisam znala za flogocid, hvala. Mada tih spoljnih sam se resila, ostalo je nesto unutra. 🧐A moram nazvati Dom zdravlja da vidim mogu li da dodjem bez termina kad prodje 6 nedelja od porodjaja. Sad se cak zakazuje i prva bebina kontrola, jedva nadjoh termin sredinom maja. IZVORNA PORUKA: vonavoj Fili,ako su spolja,namazi flogocid,omeksace ce i ispasti.,ja sam tako...a kod dr imas prednost kao porodilja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 7:12:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Von, je l’ kupujes neki poklon tm za godisnjicu? Ja inace bas volim da ga iznenadim i ranije sam svasta pripremala. Dolaskom dece sam postala manje zainteresovana za iznenadjenja, nazalost.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 7:29:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Von srecna vam godisnjica. P je spavao do pola 7 vauuuu...mora da mu je to rekord. Nije sjajno spavao ali zavrsio je kod mene u krevetu. Vreme je bas bezveze. Al u cetvrtak ce biti lepo pa moze prvi maj da se pomeri za drugi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 7:29:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas tako kako kazes,pored dece nema iznenadjenja,osim sa njima😊Nista mu nisam kupila,a ni on meni,osim juce haljinu za rodj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 1.5.2019 8:12:49
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja inace ne volim poklone iskljuvo zbog nekog datuma, vise mi prija neka sitnica kad sam nervozna. Dovoljna je i krem bananica.Inace nista nisam kupila danas za klopu. Nije humano da zelim nekome da radi danas, ali bas bi mi znacilo da radi neka prodavnica.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?