jance -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (8.5.2019 17:24:01)
|
Dobar dan. Uh ala se svima sve skupilo.... Zene nadjite negde izduvni ventil. Vicite, nemojte cutati. Ja izigravala supermamu i zavrsila na lekovima za pritisak. Rade posao ali je perfektno moglo i bez njih samo da sam znala da kazem NE. Nekad mi jako nedostaje JA koja sam bila pre tacno godinu dana. Samouverena, srecna, sve ovce na broju, niko ziv nije mogao da me pomeri.... i onda sam ostala trudna i ceo zivot mi se okrenuo naglavacke. Sad opet prepoznajem onu Janu od pre par godina kad su K i O bili bebe. Nesigurna, konstantno nervozna i nadrndana, ne govori sta misli, boji se da se zauzme i sama za sebe a kamoli za druge, zavisna od tudjeg misljenja.... ne volim to i ne zelim to. Pre godinu dana me nije bilo briga ako kuca nije pod konac a muz i kad je rekao nesto samo sam mu cutke pruzila metlu i rekla da pocisti sta mu smeta. Tad sam im svima rekla da ja nisam sluskinja u ovoj kuci i ako vec svi zive u njoj svi treba i da se pricine ako zele da bude cista. Evo me tacno godinu dana kasnije, sa duplom dozom lekova za pritisak, zarasla, u ispranoj trenerci, zatrpana vesom i neredom dok moji dragi ukucani ni prstom nece pomeriti ako im ja to ne kazem ( pitajte me kako izgleda kad izlazimo iz kuce). Sama sam si za to kriva. Lepo sam ih tad bila poslala u tri lepe da prostite i podigla noge na stolicu i kulirala. Cenila sam sebe i svoje zivce.
|
|
|
|