viking -> RE: Iznajmljivanje kuće na planini (12.1.2010 11:21:34)
|
Draga Rozi, na kraju nas je vlasnik ispalio, izdao je nekom drugom za veće pare tako da nismo otišli (a iz principa nikad i nećemo u tu kuću, iako stvarno dobro zvuči). Inače sam za pretragu koristila sajt selo.co.rs, pa izvoli :) IZVORNA PORUKA: rozi IZVORNA PORUKA: viking Drage moje, našli smo kućicu :) Nalazi se u selu Belanovica, ima 9 soba i jednu ogromu dnevnu sobu od 80 m2 u kojoj su bilijar, stoni tenis, muzika, tv... idealno :) Hvala svima na pomoći! Moze nesto vise o toj kuci, npr slike, opis...kako je biloHvala unapred[sm=smiley1.gif] Marinče, moja familija bi stala u tri sobe :) Nije nam bilo potrebno svih 9, samo 7 ali može da se iznajmi cela kuća:) IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: viking Drage moje, našli smo kućicu :) Nalazi se u selu Belanovica, ima 9 soba i jednu ogromu dnevnu sobu od 80 m2 u kojoj su bilijar, stoni tenis, muzika, tv... idealno :) Hvala svima na pomoći! Sta ce ti 9 soba?!? Jel vodis celu familiju? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|