Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 30.11.2009 14:20:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Imas pp viking
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 1.12.2009 22:09:00
|
|
|
|
viking
|
Drage moje, našli smo kućicu :) Nalazi se u selu Belanovica, ima 9 soba i jednu ogromu dnevnu sobu od 80 m2 u kojoj su bilijar, stoni tenis, muzika, tv... idealno :) Hvala svima na pomoći!
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 11.1.2010 19:10:36
|
|
|
|
rozi
|
IZVORNA PORUKA: viking Drage moje, našli smo kućicu :) Nalazi se u selu Belanovica, ima 9 soba i jednu ogromu dnevnu sobu od 80 m2 u kojoj su bilijar, stoni tenis, muzika, tv... idealno :) Hvala svima na pomoći! Moze nesto vise o toj kuci, npr slike, opis...kako je biloHvala unapred
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 11.1.2010 21:41:38
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: viking Drage moje, našli smo kućicu :) Nalazi se u selu Belanovica, ima 9 soba i jednu ogromu dnevnu sobu od 80 m2 u kojoj su bilijar, stoni tenis, muzika, tv... idealno :) Hvala svima na pomoći! Sta ce ti 9 soba?!? Jel vodis celu familiju?
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 12.1.2010 11:21:34
|
|
|
|
viking
|
Draga Rozi, na kraju nas je vlasnik ispalio, izdao je nekom drugom za veće pare tako da nismo otišli (a iz principa nikad i nećemo u tu kuću, iako stvarno dobro zvuči). Inače sam za pretragu koristila sajt selo.co.rs, pa izvoli :) IZVORNA PORUKA: rozi IZVORNA PORUKA: viking Drage moje, našli smo kućicu :) Nalazi se u selu Belanovica, ima 9 soba i jednu ogromu dnevnu sobu od 80 m2 u kojoj su bilijar, stoni tenis, muzika, tv... idealno :) Hvala svima na pomoći! Moze nesto vise o toj kuci, npr slike, opis...kako je biloHvala unapred Marinče, moja familija bi stala u tri sobe :) Nije nam bilo potrebno svih 9, samo 7 ali može da se iznajmi cela kuća:) IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: viking Drage moje, našli smo kućicu :) Nalazi se u selu Belanovica, ima 9 soba i jednu ogromu dnevnu sobu od 80 m2 u kojoj su bilijar, stoni tenis, muzika, tv... idealno :) Hvala svima na pomoći! Sta ce ti 9 soba?!? Jel vodis celu familiju?
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 12.1.2010 14:18:51
|
|
|
|
marince1
|
Samo 7 soba
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 27.1.2010 2:58:20
|
|
|
|
She Ra
|
Moja super drugarica ima vilu na Divcibarima, zavrsenu na jesen 2009. Ogromna je i ima puno soba i apartmana i trebalo bi da idem tamo ovih dana.. Znam da nema veze sa temom, tj. da je NG prosla, ali sve za NG se rezervise mesecima unapred, i kod drugarice je bilo puno, cak mi je i rekla: Da imam 10 ovakvih vila, sve bi bile pune za NG.. Tolika je traznja.. A Divcibare su em blizu BG, em su super za odmor... Nije urbanizovano kao neke druge planine..
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 20.11.2010 13:36:08
|
|
|
|
marince1
|
Mi smo nasli kucu na Tari za novu godinu Posle visenedeljnog trazenja pozvali zenu kod koje smo bili pre 2 godine i primila nas,cak nam dala i popust! Bas se radujem!Idemona 5 dana
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 20.11.2010 17:38:21
|
|
|
|
viking
|
Super marinče, lep provod vam želim! P.S. svaka čast što si se setila ove teme!
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 20.11.2010 19:14:36
|
|
|
|
marince1
|
Setila se ja teme jos dok sam trazila,ali nist' nije bilo za nas Kuca je na Zaovinama.Ko nije bio,ne propustite
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 4.12.2012 10:15:02
|
|
|
|
tanjica85
|
citam ovu temu i dale ste mi fenomenalnu ideju. bilo bi idealno provesti NG u nekoj lepoj, toploj kucici na planini. Ako imate neku preporuku, da je blizu Beograda, javite
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 4.12.2012 10:30:22
|
|
|
|
MarijaBg
|
Marince, divno Ja sam zaljubljena u taru, svake zime idemo na 5 dana u hotel Omorika, a leti cesto znamo da odemo na Perucac
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 4.12.2012 13:19:42
|
|
|
|
marince1
|
Ja opet idem u istu kucu na zaovinama kao i par godina unazad.To mi je provereno. Marija Omorika je super i meni se svidja,mi tamo odemo na pice i na stoni fudval Nismo za hotel,jer idemo sa bebam za koje je neophodna kuhinja,mlekce,kasice itd. Mozda kad porastu malo. Tanjice,neznam koliko je od Beograda,ali moja preporuka uvek ide za Taru.Drugo,ima uVojvodini,sto je meni daleko,nekih finih etno kuca,ko to voli.
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 6.12.2012 14:46:29
|
|
|
|
tanjica85
|
imate neki smestaj na Tari? dajte neku preporuku
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 6.5.2013 17:48:46
|
|
|
|
caca81
|
Može neka preporuka za dvokrevetnu sobu (francuski ležaj) sa kupatilom na Zlatiboru, što bliže centru. Hvala.
< Poruku je uredio caca81 -- 6.5.2013 17:49:14 >
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 10.6.2013 23:06:00
|
|
|
|
Maraj
|
divno
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 9.3.2015 5:52:28
|
|
|
|
acalukic
|
ne znam nikog ko iznajmljuje kucicu na planini,ali znam ko iznajmljuje apartman mislim da je on sasvim dovoljan za potrebe na planini
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 24.4.2016 0:03:05
|
|
|
|
Mariya
|
Mi smo rezervisali ovu brvnaru u maju: BRVNARA Zaovljanka. Ako je neko bio ili zna iskustva, napišite. Ja sam se zaljubila kad sam ih videla!!
< Poruku je uredio Mariya -- 24.4.2016 0:05:00 >
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 24.4.2016 0:48:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao što je dobra! Iznajmljuje se po sobi ili? Kako se kreću cene? Tu ima više brvnara?
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 24.4.2016 8:16:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mariya, prelepa je. Šta je bilo da onim što su vam našli alternativni smeštaj?
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 24.4.2016 11:35:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vau, divno je!
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 24.4.2016 13:05:40
|
|
|
|
nikiteki
|
Prelepo je
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 24.4.2016 16:50:38
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jao što je dobra! Iznajmljuje se po sobi ili? Kako se kreću cene? Tu ima više brvnara? Iznajmljuje se cela brvnara,mi plaćamo 40€ za noć,za nas četvoro. Ima 3 brvnare u njihovom vlasništvu. Alternativni smeštaj je značio smeštaj u brvnari pored njihove,drugog vlasnika i drugačijeg izgleda,ta je više u etno stilu. Gospođa koja je vlasnik nije imala internet 2 dana i nije mogla da ažurira dostupnost na stranici,a izdala je brvnaru na drugom sajtu i tako mi je našla smeštaj u brvnari pored njihove.
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 15.6.2016 16:16:04
|
|
|
|
Mariya
|
Evo da podelim sa vama sličice i utiske sa Tare Ovo je brvnara. Ovo je pogled sa prozora i terase. A ovo je igralište.
< Poruku je uredio Mariya -- 15.6.2016 16:17:27 >
|
|
|
|
RE: Iznajmljivanje kuće na planini 15.6.2016 16:23:12
|
|
|
|
Mariya
|
Kućica iznutra.. Pogled sa vidikovca na Drinu, sa brane na jezero... I još malo zelenila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Gde nestaju čarape iz veš mašineOvo je misterija koja muči muškarce i žene širom sveta i svi oni u nekom trenutku pomisle da gube zdrav razum.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?