Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 12:05:42)
|
Evo nas mame, hvala što pitate 💕 N isto puno curi nos i balavi jako. T mu nisam merila od jutros, ima neku malu. Kenjkav je, malo ređa stolica. On odavno slabo jede. Ali na tortu, njegovu posnu, zeva. Nos mu strašno smeta. A ne pomaže izvlačenje jer to je vodica, curi non stop. Von, zar nije predaja dokumenata iduće sedmice, za vrtić? Pitaš me ko će ga čuvati. Vrtić 🙁. Da, zamisli njega u vrtiću. Ali isto tako- nema ko. Čak se pitam da l da opet probam da produžim. Ne bi mi peodužili sigurno, ali na poslu ću svaki čas na bolovanje. Von, kad idem na bolovanje sa detetom do 3 g, je l to poslodavcu refundira država? Kao da sam to nekad pročitala. Dr radi popodne. Zvaću od pola 2 da zakažem, mada ne znam šta će mu dr. Imam pola waya probiotika ali dugo baš stoji van frižidera. Nije mi siguran. Maraj, ja sigurno ne bih slavila u igraonici, slavila sam jer sam slavila obojici. N je rođen na Lazarevu subotu, ove godine je 20.4. Htela sam tad da ga krstim, ali ovako mi je bilo jednostavnije, rođendan i krštenje. Stariji je kršten sa 3 godine, tako je ispalo.
|
|
|
|