RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 8:10:41)

Dobar je u 3 mu dadoh brufen. Kapiram mozda ga jos drzi. 

Mogla sam gledati nocas GoT😂
Idemo do mesare. Imacemo i danas malo gostiju domacih sto ja kazem. 

Duškić -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 8:15:21)

Ee dobro jutro!
Sto je danas lep dan. Sunce, pa lepo raspolozenje za sad [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 8:38:25)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ali stvarno nista drugo ne cujem osim mama. Mogu topovi da gruvaju mm alarm ma nista nista ne cujem kad zaspim ali decu cujem. 

Čudna je ta povezanost majke i deteta, skoro magična... Ja prosto oset_im kad nešto nije u redu i budim se. Pre 2.5 god je povraćala prvi put u životu, oko pola 5 me probudilo nešto i uletelasam kod nje u sobu, ona sedi u krevetu i čudno diše. Samo sam zgrabila peškir sa kreveta  i  poturila ispred nje kad je krenulo da izlazi.
Nekoliko puta se desilo da dobije visoku temp u toku noći, iznenada, bez najave naravno, njeno disanje me budi iako je na drugom kraju hodnika. 
Inače, ja sam dokazano malo nagluva, ali nju čujem bez greške. 
Pala je sa bicikle prošle godine u susednoj ulici, razbila se ko zvečka, noge, laktovi, glava, zubi, nos, lice izgrebano, ja sam sedela u dvorištu i samo sam istrčala kao da me nešto goni. Majčinski osećaj... 

Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 8:41:18)

Jutro. Legla u 1, N se budio zilion puta. U 4 ga presvukoh, mokar, znala sam, nisađ stigla do dm i uzeh u apoteci pampers 😬. Što je najjače , nije se probudio kad sam ga presvlačila iako sam donela hladan bodi sa terase. Spavah možda 2.5 h. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 9:22:09)

Jutro. Meni zavrsava 3.masina od jutros. Vesa na tone...
Mj smo spavali, sto kazu, ko u svom krevetu [sm=smiley1.gif]
Izgleda da nas troje oset_imo kad spavamo u drugom krevetu. Samo je L spavao lepo na Zlatiboru.
Voci...pa sta da ti kazem....mm kaze da se vise zida i gradi na Zlatiboru nego u bg-u. Previse blata u centru, od silnih kamiona sa gradilista....al lepo je otici bilo gde...
Ljiso kako je P
Rosi i ja predjoh na dm pelene. Vec neko vreme i super su mi. E sad ne znam da l je to do decaka...al L mi je kao beba cesto bio mokar. S ne. Valjda i drugacije piske decaci od devojcica...ko zna...

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 10:34:05)

Dobro jutro! Da se javim pa da pokušam da pročitam sve unazad.

U petak popodne sam ugasila oba laptopa i do jutros ih pipnula nisam. Odmorila sam se.

Malo smo skitali, malo odmarali, družili se sa prijateljima, mojima.. lep vikend sve u svemu.

Jedino se tata namučio, on već godinama ima neuralgiju koja ume da miruje i po par godina a onda odjednom krene da boli. Međutim juče ga bolelo na svaka dva sata, baš se napatio. Krenuli su od nas u 5 a stigli kući u 9, morali da izlaze iz prevoza zbog bolova. Pritom haos kod Ade, raskopano zbog Ada mall-a, opšti kolaps.

Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 10:38:24)

Kod Ade grozno. Anči, ja sve idem preko BBrda i hipodroma na Nbg.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 10:41:54)

Rosi, ja nisam ni znala, nismo ovih dana ni išli na tu stranu. Mare vikendom ide na plivanje u Rakovicu pa onda odatle zujimo dalje ali nismo išli uopšte pored Ade. Doduše, jeste prethodnih nedelja bilo gužvi u tom delu ali nisam znala da su raskopali celu traku. Čitav grad je kao gradilište, jezivo.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 11:09:04)

Dobar dan. Moji su na radnim zadacima. Ja cu sad na posao. T ce sama da ide kod mm. Prvi put.

Od jutros sam kilava. Uzivajte žene. I danas je divan dan. Sutra najavljuju kisu, a ja sutra idem u Bg. 

bebilule -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 11:12:56)

Ija da vas pozdravim.
Ljisho, nadam se da je Batke dobro, kud baš sad oko rođusa, još i lijepo vrijeme. Ali šta ćeš...
Maraj, hoće li L u vrtić?

Ja sam u petak uveče i subotu ujutru završila sve oko čišćenja svog i tatinog stana. Sad je malo lakše. Današ ćemo laganini u dvorište popodne. Anči, i ja babu pokušavam da skrpim nekako. Kasnije ćemo do neurologa da vidi da li smije nositi abdominalni pojas. Očitanje rendgena je jako loše, dr sumnja da će joj išta otkloniti bol... Baš mi je žao što se toliko muči.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 11:18:47)

Joj užas, Bebi [sm=smiley13.gif] baš je mučenje...

Ja se nadam da će tatu uskoro proći, posle praznika ide u Nemačku na teren, samo da ga ne boli tamo [sm=smiley13.gif] a leka za neuralgiju nema...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 11:35:03)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Joj užas, Bebi [sm=smiley13.gif] baš je mučenje...

Ja se nadam da će tatu uskoro proći, posle praznika ide u Nemačku na teren, samo da ga ne boli tamo [sm=smiley13.gif] a leka za neuralgiju nema...

Ana, o svom tati pricas? 
Vit B blagotvorno deluje na neuralgije, moja sestra ima problema sa licem. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 11:39:07)

Aha, o tati. Njemu je zubarka izvadila zub pod upalom i napravila problem za ceo život. Mislim da je jedno vreme pio vit B pa prestao, mora opet da počne.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 11:46:11)

Mojoj sestri se ukocila vilica pre 2 god posle vadjenja zuba, samo je inekcije vit B spasile. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 11:53:11)

Užas jbt. Tati se nije ukočila vilica ali ima nesnosne bolove i lekovi tu ne pomažu. Grozno je videti odraslog muškarca kako kuka u bolovima. Juče se sav izdeformisao od bolova. Nikad se nije desilo da ga tako učestalo boli, bukvalno ceo dan na svaka dva sata. Bilo mi žao što su uopšte i dolazili, samo se napatio.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 12:04:34)

Moja sestra je 2 nedelje primala inekcije vit B, i sada oseca bolove ali mnogo manje. Sa nesnosnim bolovima zavrsila u hitnoj tad

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 12:29:48)

Anci,moji su juce bili na Adi,sin imao utakmicu,bolje da ti ne pricam koliko su vremena putovali kuci. Samo da izadju sa Ade im je trebalo vise od sat vremena.
Mene kicma mnogo boli ovih dana,ne znam vise sta da radim  😔

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 12:33:16)

Ivanka, mislim da tati nikad nisu predložili injekcije vitamina B. On se sa tim pati već 15 godina :(

Joj Iv, užas. Moji putovali 5 sati od nas do Mirijeva.

Što te boli?

Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 12:37:23)

Mene su leđa skoro pa prestala, hvala Bogu. Mnogo ljudi se žali na bolove 🙁. Ivana , je l išta preduzimaš? 

Ja pijem kafu u kolima. Starije dete oko kola se igra, malo spava 😇.
Ne mogu da sedim kod kuće i kuvam 🙁. Moram isprobati onog krčka što pre.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 12:39:22)

Pojela sam punu činiju lešnika [sm=smiley29.gif] ni primetila nisam.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 12:47:10)

Mene boli stomak, kao da cu da dobijem 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 13:16:41)

Mene glava od juče boli, treba da dobijem. Tup bol, ni lek ne pomaže.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 13:29:44)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mene glava od juče boli, treba da dobijem. Tup bol, ni lek ne pomaže.

Popij gazirani sok, hoce da pomogne. 
Naduta sam samo tako... Proci ce, ali me boli kao dace svakog trenutka da krene, papagaje mu poljubim 😞

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 13:36:37)

Da, i za migrenu pomaže gazirani sok tj kada se lek popije sa gaziranim sokom. Ali džaba, mi to ne gajimo u kući [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (22.4.2019 13:43:51)

Ja sam pre 10ak dana popila  Sprite, ko zna kad sam ga zadnji put pila... Delišr limenke na ulici pa uzeh, i bas mi se svideo, nije mnogo gaziran.
Ja gazirano ne pijem zbog grla, odmah me zaboli, Ivka bi mozda pila ali nema sta da pije kad ne kupujemo, mm voli vince i tako... 🥂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>