RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 10:40:23)

Pari, i ja sam izvadila mleveno meso i još uvek pojma nemam šta ću sa njim. Musaku sam skoro pravila pa ona otpada.

Biće novih uspomena, naravno [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 10:45:27)

Anci, cuftice.
Dobro jutrp mame, ja sam pozorna od jutros, ali smo u startu kasnili, uspavala sam se. Kada je pocelo srce da bije i da bije, bas sam kao blesava jurila.

pari -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 10:46:17)

Juce sam gledala Jamie kako pravi cufte pa mi to palo na pamet ali nemam sve sastojke...on samo pomesa meso i pesto i od toga pravi cuftice koje prvo ispece pa doda paradajz pelat i stavi mocarelu od gore na svaku cufticu...deluje bas dobro...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 10:50:54)

Postala si pari fan James. :)

Tek sad udjoh u kucu. Usla sam na blic da donesem T kiflice (bez aditiva) iz pekare. Samo to prave bez aditiva. Bas su dobre, ali ovo je poslednji put da cu tako cesto da kupujem. Malo je jaca cena. 

Sad da ubacim u petu jer rucak nece sam da se skuva. Ja set_am svaki dan po 5 km :D Nekoliko puta na posao idem. Posto je lepo vreme sad ce i bicikla da radi. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 10:51:24)

Pari, kako je mama? 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 10:56:12)

Voci, i ćufte sam skoro spremala. Mislim da ću argentinski ćevap, to nisam godinama pravila a sad mi pade na pamet.

Pari, ja volim ćuftice punjene mocarelom u paradajz sosu, mljac.

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 10:59:41)

Hmmm pa te punjene mocarwlom bas dobro zvuce[sm=smiley1.gif]
Koju mocarelu stavljate, jel onu skupu ili neku jeftiniju varijantu [sm=smiley36.gif]
Smesko i ja vidim tvoje dopisivanje na fb
Vala neka im kazes.[sm=bravo.gif]
Jess ja ne znam kad da gledam. Mozda bi mogla uvece kad svi zaspe al i ja tad legnem... ovako tokom dana...S jezivo muce gonje jwdinice. Jedva cekam da izbiju. Nikad nije bila ovakva

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 11:01:59)

A ja sam Anci tvoj rcpt odstampala sa RR sa C kuhinje, dade mi ideju.
Ne znam samo sa za prilog da im bude interesantno, ali je to sjajan recept. Hvala ti

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 11:03:34)

Maraj, za punjenje je super baby mocarela mada ne znam ima li kod nas baš ta mala. Imaš da kupiš i onu što je kao dugačak valjak, ona je zgodna i za salatu npr, picu, a i za punjenje, seckaš je na komade kolike želiš.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 11:04:50)

Voci, ja to jedem samo uz salatu. Danas ću zbog mojih skuvati pirinač i ispeći ću brokoli sa ljubičastim lukom.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 11:07:33)

Ja te postove od Smesko ne vidim jer nemam aplikaciju Fb. Onda kad udjem preko hroma sve nesto levo. U stvari mislim da je i zbog toga sto ne pratim te grupe. 

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 11:08:51)

Pa i to ti nije lose, super dodatak, moze malo neutralne pavlake preko povrca, da sve bude toplo i extra kombinacija.

smeško -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 11:16:04)

Anci, ja volim da menjam namestaj. To uvek moze. Ne bude mi zao.Jess, saljem ti pp cim mm dodje s posla. Izbacili smo komp za sada, pa imamo samo njegov lap top. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 12:25:16)

Ana dtavi sliku nove garniture.

P spava. Valjfa ce bar dva sata. Ja cu sad rucak i qkaficu na miru (nadam se) . Sipak se  nadam. Evo krenula da kuxam ovde i vec ga drzim. Pa odlepicu

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 12:49:09)

Ja izludeh sa S. Od onako dobre bebe...neverovatno koliko je muce zubi. Uspeh pasulj da skuvam , za rucak. Kad bi L hteo to da jede. Ranije je non stop.mogao pasulj. Sad kad ga vidi(ko i vecinu jela) kaze "bljak" [sm=hudicek1.gif] i uz to "povraticu" . Eto....toliko o njegovom jelu....
A stvarno mi je muka vise. Svaki dan smisljam sta cu za S. Pa onda , sta bi L mogao da jede. A onda uglavim i za mm i za mene nesto. Uzas jedan...
Za sad S je najobolja. Ona krka. Mm isto. Al dodje nekad sit sa posla. Ja jedem u prolazu. A L...e od njega i njegovog biranja sta ce jesti me boli glava...

smeško -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 12:51:37)

Ljisho, saosecam. 

Maro, nama tek izbile donje jedinice. Ali, tek sada balavi jos jace. Videh, cini mi se, da je drugarica propuzala. Bravo! Mi jos idemo unazad. Lenja guza iako nije debela.😂Izbacila sam skoro sve na fb. Nema vise rasprava.🤣 Nisu to grupe, to su komentari clanaka i objava stranica, u glavnom. A nemam pojma ni otkud mi te stranice vidljive na profilu. Za vecinu sam sigurna da ih nisam lajkovala, prvenstveno zato sto mi se ne svidjaju.😣

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 13:05:58)

Smesko ona nije bila nervozna kad su joj pre mesec dana izbile donje jedinice. Tj bila je ali ne ovoliko. Sad je uzas. Trpa sve u usta. Pa povredi desni. Pa vristi...
A puzanje...puze bas bas. Posebno kad je L tu. Obozava ga. Pa krene da ga juri. Da uzima njegove igracke (autice) . Onda joj on ne da. A ona ciči od srece. Evo on ne sad u vrricu, ona ne uzima njegove igracke. Al zato kad je on tu i kad krene da ss igra...haos sa njima...

smeško -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 13:09:14)

Slatke muke! Morate k9d nas na rodjendan u junu!

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 13:21:12)

Maraj, gornje jedinice su malo bolnije kada izbijaju. Veće su.

Marko je krajem septembra izvadio mlečnu gornju jedinicu, evo još uvek nije do kraja izrasla stalna. Neverovatno.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 13:23:35)

Mame raspisale ste se, posle cu citati. Mi iz parka ja se smozdila sva, toliko je vruce, jos sam se i natruntala evo sunce mi udarilo u glavu. Idem da kuvam corbu.

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 13:27:50)

IZVORNA PORUKA: smeško

Slatke muke! Morate k9d nas na rodjendan u junu!

Smesko [sm=smiley31.gif] jel slavite prvi rodjendan? Ja i dalje ne znam sta cemo....mm je uvek "rano" za pricu. A ja volim sve ranije da isplanjram i ugovorim

Joj ana...jezivo kako su joj otekle desni. Kao da ce obe istog momenta da izadju. Mogu misliti kako su joj bolne desni[sm=smiley13.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 13:30:13)

Covece kakav rodjendan. P ima jos 2 nedelje do rodjendana ja jos nista nisam 😂😂😂

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 13:34:03)

Smesko, dolazimo svi pa ti gledaj sta ces.

Haha

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 14:01:34)

Mom jos nijedan zub,a nista i ne vidim,ne oset_im.Inace,besna sam kao ris,treci put vec idemo da primi hepatit i sinflorex,i sve ok,ne slini,ne kaslje...i tamo pakao koliko je toplo,cekali smo 1h..on se sav zarumeneo,inace tako reaguje na toplo.i kad ustane..kad ga pipnem isppd pazuha,topao,kaze dr da izmerimo temp..on 37..odlepila sam..a sve cisto.Nije dobio vakcine.Sad dodjem kuci 36.4, i nije vise crven..sad opet moli za termin,kojih nema,cekaj,vuci svu decu.nemam snage vise..a glava me ne popusta,u 8 popila brufen.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (4.4.2019 14:10:59)

O, bzvze Von bas. Razumem skroz, bas se tako potrefi a tebi samo dodatno zakomplikuje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>