Olga75 -> RE: ApRRilski bar (5.4.2019 19:43:25)
|
IZVORNA PORUKA: jance Olga ja bih stosta imala da kazem za vaske da budem iskrena. Meni je Kika imala vaske tacno godinu dana. Otarasili smo ih se kad sam je prebacila u drugi vrtic. Mi smo bili ta prljava i ogranicena porodica koju su hteli da prijave socijalnoj sluzbi jer donosi vaske u vrtic. A ja nema sta nisam radila da ih se otarasim, kod lekara je vodila, bogatstvo ostavila u onom salonu za trebljenje, pola familije angazovala da mi pomogne da je trebim sa stomakom do zuba. Vrticka grupa htela da pise peticiju da mi dete izbace iz vrtica i svasta nesto. Ne znam samo kako u novi vrtic nismo vaske donosili [sm=smiley13.gif]. Pa istrebila si ih a ova osam godina to nije uradila. I stvarno je blago ograničena i ne brine o deci. Dete se oseti na prljave noge i niko neće da sedi sa njom jer im smrdi. To je jako žalosno, ne razumem kako joj nije žao sopstvenog deteta. Crkva im pomaže- plaća struju, platila je onu rekreativnu a ona nije bila u stanju da detetu napravi bar jedan sendvič. Poslala je dete na put od 7-8 sati bez mrve hrane. Marija i učiteljica su joj dale po sendvič. Strašno
|
|
|
|