LanaF
|
Nazalost drage moje, sve je ispalo suprotno od nadanja, ali ne zalim, mozda mi je malo sada tesko, ma znam da ce i to proci. Ispostavilo se da sve u svemu njegova mama nije spremna za mene u kuci, spomenuo je on njoj promene u kuci, razmestaj u sobi koja je trebala biti nasa, pa moje prisusustvo u kuci, kuhinji, na sta je ona ispred mene pocela da histerise otkud njemu prava da on pravi razmestaj kako on hoce, pa ona je namestaj taj birala, kupovala, a ja sam znala koliko je sati. Pa da mi se jos dokaze nepozeljnost, zena je uzela da spremi dorucak(vise puta), gde su bila polukuvana maltene ziva jaja, feta sir sa pijace i slicno uz napomenu da sve to moram da pojedem, a da ne napominjem da sam ishranu kompletno prilagodila bepcu i nepasterizovane, namirnice sa pijace poput mesa i mlecnih proizvoda potpuno izbacila ma i nikad nisam jela, jer me dr upozorio na listeriju. Zena je pocela da mi u moj sir ubacuje nekakve ostatke njenog, u jogurt sipala njen domaci, namerno ubacuje mast u hranu, a ne smem zbog zuci i na kraju sta god ostavim od odece ona pravac u sobu to pokupi i na izlazu iz kuce uruci mi. Kupili smo moj dragi i ja zajedno toster koji je ona posle nedelju dana upropastila, kao htela da ga ocisti(da ocisti cist toster ?!), haos sta je bilo sa njim, ali moj dragi eto nije imao hrabrosti da se za sve suprostavi svojoj mami i zastiti mene i svoje nerodjeno dete, vec me na ivici mog sloma uz sav bes okrenut prema meni ispratio iz kuce kao najvecu propalicu. Ne znam sta vise da mislim, sta da kazem, uvek sam cutala, gutala knedle zarad mira u kuci, a dobila ovo.. Resila sam da nadjem sebi stan, znam da ce biti vrlo tesko, znam da cu biti sama potpuno, ali to dugujem ovom bepcu, da mu nista ne nedostaje, da bude voljen i srecan. Mozda je to ipak ta druga sansa za novi pocetak zivota, imam strrpljenja i za to da je sacekam.
|