Milena18
|
Milicicak, to i jeste moj plan, tako sam i do sada radila. Samo što sam ga povremeno i zvala, u nekoj nadi da će se ipak javiti. Mm isto misli da mi treba pomoć da se izborim sa osećanjima koja proizilaze iz te situacije. Vidim i ja da mi je to potrebno, jednostavno ne mogu sama, a ljudi iz moje neposredne okoline nisu velika pomoć jer i na njih sve to utiče. Ljišo, ima 31 godinu. Nikada ranije nije bio agresivan, čak naprotiv. Uvek se lepo ophodio prema svima, bio omiljen, pa čak mislim da je većini članova porodice bio draži nego npr. ja ili neki drugi naši rođaci sličnog uzrasta. Ali od kad je ovo počelo ( a početak se poklapa sa bolesti i smrću naše majke), ume da bude verbalno agresivan, fizički nikada, koliko ja znam. Tata je mislio da prijavi nestanak policiji, ali on se pre nedelju dana,eto, ipak javio, to kada je pitao da li smo svi dobro. Jeste da posle toga nije bilo komunikacije... I da se prijavi nestanak, oni nam mogu samo javiti da je živ, niko njega ne može primorati da dođe kući ili da se leči, kad ne predstavlja pretnju po okolinu. Pored toga, on jako dobro ume da se postavi i ponaša kao da mu je dobro kako bi ga ljudi ostavili na miru. Ta devojka koja je radila sa njim kaže da nikada ni na trenutak nije pomislila da ga nešto muči. Što se toga da li je gej tiče, činjenica je da on ne priča o svojim emotivnim vezama, ali ja takva pitanja ne postavljam ni njemu niti bilo kome drugom. I ako jeste, uopšte mi ne mora reći. Jedino što me teši je to što znam da ima novca, bar za sada, jer je imao dobru platu i i sam mi je pričao da uspeva prilično da uštedi. U pravu si da to mnogo utiče na mene a posredno i na moju porodicu, ali ipak ne mogu da odustanem, iako, ako sam već otvorila dušu, onda mogu i to da kažem, mnogo puta poželim da odustanem jer mi je strepnje i straha preko glave. Ali mislim da strepnja i strah time ne bi nestali, jednostavno ga volim, nedostaje mi i brinem. Samo sam htela da čujem da li biste i vi u takvoj situaciji reagovale kao ja, i vidim da većina bi. Dosta ljudi van ovog foruma mi je pričalo kako ga treba ostaviti da vodi svoj život kako želi, valjda su ljuti i razočarani zbog njegovog ponašanja.
|