Milena18 -> RE: Otuđeni član porodice (3.3.2019 11:48:10)
|
Postavih ova pitanja gore jer moj rođeni brat već duže vreme nije u kontaktu ni sa kim iz porodice. Ja sam poslednja sa kojom je prestao da komunicira. Nismo se čuli od oktobra, na poruke ne odgovara. Pre nekoliko dana, kada smo ga otac i ja zasuli porukama, pitao me je da li su svi dobro, i kada sam mu odgovorila, nije se više javljao. Saznala sam i da više ne radi u firmi u kojoj je radio. Jako sam zabrinuta za njega jer se godinama bori sa depresijom.Teško da se izborim sa svojim osećanjima. Osim što sam zabrinuta i jako tužna, na mahove sam i besna i ljuta. Ne znam ni kako da se postavim jer sam svesna toga da ne želi kontakt sa nama, a opet nekako ne mogu ni da odustanem. Mislim da bih ga ostavila na miru kada bih znala da je dobro, ali gotovo sam sigurna da nije. Tako ga zovem na svakih nekoliko dana, šaljem poruke, ali odgovora nema. Osim toga, suočavam se i sa pritiskom ostalih članova porodice da nešto uradim, a ja jednostavno ne znam šta. On živi u drugom gradu, adresu nemam. Njegovi prijatelji koje znam od ranije isto ne znaju gde živi, a ni njima ne odgovara na pozive. Da li je neko bio u sličnoj situaciji?
|
|
|
|