RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jess021 -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 7:06:57)

LekarskiBubi, vidi ovo.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 7:07:29)

Jutro od Dode i mene
Spremamo se za skolicu.Opet se osjecam kao da nisam oka sklopila a i desni krajnik me boli vec par sana.
Nema nam Ivane

mama Jo -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 7:29:00)

Jutro. Starija me trgla iz najdubljeg sna, evo glava mi puca, nadam se da ce posle kafe proci.
Jess, super sto je prosla temp., zelimo joj zbogom 😊
Ana, kako je Mare?
Sanjice kod vas sve u redu?
Rosi?
Mislim da je Ivana pisala pre neki dan da joj je sestra 😊

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 7:43:02)

Dobro jutro, samo kratko da mahnem pa da se bacam na posao.
Super za decicu sto nemaju vise temperaturu. Jbt temp vise. Moje dete ostalo kuci sa tatom, danas, sutra idemo u vrtic.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 8:22:57)

Dobro jutro. Da kucnem na brzinu posto me mama jo pita. [sm=smiley1.gif]
Nisam cele noci spavala. Mrtva sam bolesna. Samo temp.nemam.Prvo ona infekcija oka, sad mi je krenula neka alergija, afta mi je izasla, slinavim, grlo me boli. Sofi je kod kuce. Jutros sam se uspavala. Da me nije zvao mm dete ne bi otislo u skolu. Sad cu u skolu. Bice danas naporan dan. Mora mm da izadje sa posla da cuva S.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 8:33:39)

Joj Sanjice, pa kako ces takva na posao? Nalivaj se nekim vitaminima, da izdrzis...

bubulence -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 8:33:56)

IZVORNA PORUKA: jess021

LekarskiBubi, vidi ovo.

To je to jess, hvala puno ❤️

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 8:37:56)

Sanjice nema sanse da ostanes danas kuci da odlezis?
Mi odveli Doru pa isli u set_njicu.Kako budu toplija jutra i set_nje ce biti duze.Moram ih danas opet izvesti ko bude toplo.
Sutra i prekosutra opet cuvam od zaove djecu pa necemo nigdje
Mama Jo mislim da joj je otisla seka

mirana1 -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 8:56:47)

Dobro jutro.
Sanjice, caj i ispiraj usta, imunitet ti je oslabio .
Bas je vreme samo za spavanje.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 9:15:53)

Emi, vec sam na poslu[sm=smiley36.gif]
U pauzama cu da lezim i da pijem cajeve.

Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 10:53:18)

Neće me rr. Ispisah, ode. Sedim u kolima, jedem burek, N spava... Vadili mu krv iz vene. Za alergene. Kašlje, kašlje i tako.

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 10:54:35)

I ja sedim u kolima, T spava 😁 

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:01:00)

Rosita posalji mi burek saljem ti sta hoces 😁
Nas dvoje za sat idemo po Dodu,opet vjetar.Ne znam kako cemo otici
Sanjice ti si blesava,trebala si ostati kuci.nebi bio propast svijeta

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:05:16)

Dan mame..kod mene akcija od jutros...
Bila sa L u drugi dz kod orl. On se drao kao nikad. Valjda zato sto ga je doktor primio. Prvi put neko muskog roda . Do sad su sve doktorkw bile. Kaze crveno mu grlo. A usi koliko je mogao da vidi...su ok. Pita da mu ne rastu zubi [sm=zmeden.gif] kad rastu sestice? Mislim da nisu zubi. I dalje se budi i jauce. Drzi se za usi.... uglavnom sad sam u nasem dz. Cekam recept. Dao nam amoksiklav cini mi se, za grlo.
Uh e u ovim momentima pizdim sto nemam vozacki... a auto mi u garazi stoji tj stoji mm jer ga on vozi samo vikendom[sm=hudicek1.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:05:35)

Emice 😁, kasno, htedoh pola al pojedoh, a otišla sam po kiflu inače. 

Sanjice, mogla si ostati kod kuće vala.
Bubi, stomak predase i preko reda.
Neke familijarne teme mi ne dadoše ni da spavam i ono malo što mi N omogući. Tako bih volela da me briga za sve, al nisam od te fele.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:18:15)

Rosi, pa ne mogu. Nema ko da me menja. Izdrzacu nekako. Dosla sam kuci na kratko.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:20:26)

Sanjice, pa ništa neće biti deci ako gube čas. A svakako je bolje to nego da nekoga zaraziš.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:23:38)

Mene su oni zarazili[sm=smiley36.gif] Nije to bas tako jednostavno da uzmes slobodne casove. A nemam jedan. Komplikovano je to. Dok nemam temp.mogu da idem.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:24:31)

Dan,ne pisem,pms,lose volje,opet 38mi dan.iako pijem virak..

Mm me uzasno nervira,covek kao u hotelu,mali slinav,njanjav,J mi ostala kod kuce,auto kod majstora..i tako,sve bezveze.

Maraj,rano je za sestice,mozda,..sa 5-6 rastu,mada je sve moguce,mojoj deci kasnije izbijaju zubi.

Sanjice,ne daj se.

Rosi,kakve familijarne teme..mene to samo optereti,ne smem ni da kazem sta sam sve od zaove cula za vikend,sramota me..bolje da i ne pricam sa njom,kao da sam sa druge planete..a u stvari i mm je takav,sebican i samoziv.  

jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:34:08)

Dobar dan zelim. Ja ne sedim u kolima, moja kola su kod majstora do kraja nedelje[sm=jezicek.gif]

Pozajmili nam kumovi njihov drugi auto, jutros kad sam ga upalila da vodim decu u skolu je tako zadimio da sam iskocila mahinalno napolje! Prestao je da dimi za nekoliko sekundi ( iz auspuha) ali ja ko na iglama vozila po gradu. Em nisu moja kola, em se bojim da se kod nas ne pokvare....

Malko me brine sto mm ima manje posla za ovo doba godine... prolece je vreme renoviranja i tapetari tad bas imaju posla a on slabo. Moracu malko da umesam prste [sm=smiley1.gif]... dve godine nisam imala pojma kako mu posao ide, kad ima vise posla a kad nema, ovo sad kako sam kuci samo se zderem.

Inace bebuska naveliko vezba okretanje sa ledja na stomak. Jutros je pored mm u krevetu skoro i uspela, samo jos da izvuce ruku...a kenjka i nervira seeee
Mada, nebih da vicem ali mislim da je Kika bila glasnija :)

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 11:52:25)

Napolju duva neki grozan vetar.
Stigla mi T iz skole. Stigao nam je mobilni za nju. Najobicniji smo joj uzeli. Polako ce sama da ide i da se vraca. Sva je srecna.
Imam i sednicu povodom jednog odeljenja. Zato je nemoguca da odsustvu jem

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 12:04:21)

Jance [sm=bravo.gif] za bebusku.
Mene grlo boli. Al od dranja. Sad sam dosla kuci . Od jutros po lekarima...ne znam sta je ovo vise sa mojim L. Dadose nam sad ospamax . A eto nema 2 nedelje da je pio antibiotik.
Jos me on ne slusa. A ni ja nemam zivaca da vodim razgovore sa njim kao sto rosi ima [sm=smiley1.gif] ja ga zovem on se ne odaziva. Ja mu kazem, jel me cujes ti?!?! A on mi odgovara " Ne cujem te". Stvarno cu da izludim. Jos sam dobila jutros. Evo drugi ciklus od porodjaja. Al skoro 50 dana je proslo od proslog ciklusa. Sve me nervira. Vratila sam se peske iz dz.... sto neko rece , bolje da ne razmislajam, o familiji posebno...(misljm na mm familiju[sm=smiley1.gif] , moji mama i tata su naravno najbolji [sm=smiley1.gif])

Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 12:36:21)

Maro, ma i ja nekad nemam živaca ali jako se trudim. 
Von, ma, duga priča... Duga i dugotrajna.
Pristavih ručak, N izvadio posuđe, plastika ga ne zanima, vangla i tako to, samo da je da zveči.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 12:45:02)

I ja sam sad spremila njemu rucak,nama..sve sa njim uz nogavicu,penje se i tako visi..aman da li je moguce da ga nista ne interesuje. Kako se vi borite sa tim? Evo sela sam,i on sad cvili da ga uzmem..

bebilule -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (26.3.2019 12:50:53)

Von, znas kako ćeš? Isključi šporet makar jaja jeli. Uzmi njega i malo se igraj. Biće zadovoljan i za 10 min će te sam ostaviti. [sm=smiley1.gif]
Žene, ovdje snijeg pada uveliko.
Maraj, što sad ab? Uho, grlo...?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>