Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (22.3.2019 17:05:59)
|
Ana, Sanjice, da brzo prođe temperatura. M danas konačno nema, za sada. Zato mene drma neka groznica, ali opet bolje mene nego nju. Da, Ana, to je zbog Indijaca i Pakistanaca. Ja ne dajem ponude kada vidim da je poslodavac u prošlosti radnike plaćao tako malo. Bolje mi je odradim jedan posao i da se osećam kao čovek. Znam da neki prihvataju takve posliće zbog pozitivnog fidbeka, ali ja stvarno ne mogu da se danima nečim bavim i da na kraju zaradim 30 dolara, neka hvala. Mama Jo, zato je najbolje da za početak odlučiš kakve poslove bi želela da radiš online, i da se shodno tome dodatno edukuješ. Kad si sugurna u svoje znanje i imaš samopouzdanja, taj početni period lakše prođe. Potpuno te razumem, i ja sam se osećala kao ti pre nego što sam počela da radim u sadašnjoj firmi, posle višegodišnje pauze. Maraj, oslanjam se na nogu, mada još nije kao pre povrede. Ortoped mi je rekao da treba da prođe deset__ak dana od skidanja gipsa da bi sve bilo ok. Mm odveo M kod svojih, a ja odoh da se zavučem pod ćebe i čitam nešto.
|
|
|
|